Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wie ktos moze jak wylaczyc przycisk ktory wylancza komputer na ekranie logowania do windowsa.Musze to wylaczyc bo moja kochana siostra nie mogac sie zalogowac na kompa moze mi go wylaczyc a wtedy bede musial dluzej czekac na pliki z neta dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 W rejestrze, ale gdzie to nie pamiętam bo kiedyś u kumpla widziałem że nie miałe tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Local Security Settings %SystemRoot%system32secpol.msc /s i ustaw odpowiednia polise na disable jak znajde jaka to dopisze jak nie to sam znajdz... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astari Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Jezeli to ci nie pomoze to jest taki progra Win-Configurator tez uzywam funkcji wylaczania przyciskow nie dosc ze moze zlikwidowac twoj problem to jeszcze pomoze w wielu innych procesach zapobiegawczych przed twoja siostra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...