Skocz do zawartości
maSTHa212

Zmiana Operatora + Przeniesienie Numeru W Pozniejszym Terminie? Mozliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dodzwonienie sie na infolinie Play graniczy chyba z cudem wiec zapytam na moim "zaufanym" forum ;) Motyw jest taki. Obecny operator (Era) wkurza mnie niemiłosiernie i chce jak najszybciej się od nich uwolnić. Chciałem poczekać do końca umowy, ale zaczynam kombinować jak to zrobić inaczej. Chciałbym zachować obecny numer, ale juz teraz podpisać nowa umowe. I teraz pytanie: czy moge wykupic abonament u innego operatora i za 4-5 miesięcy, kiedy skonczy mi sie umowa w Erze, przeniesc numer do Playa i zamienic go z tym, ktory dadza mi przy podpisywaniu umowy? Obecnie jest promo, gdzie prawie 3 godziny rozmow mozna miec za 45 zeta i az zal nie skorzystac. Bede wdzieczny za odpowiedz.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również zmieniam operatora i wniosek można w play złoztyc 40 dni przed koncem umowy z dotychczasowym operatorem.

BTw. Era nie da teraz zadnych dobrych promocji bo są przed rebrandingiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre promocje w Erze nie maja dla mnei znaczenia, ten operator jest u mnie skreslony na amen. Pod koniec umowy bede rozwazal tylko dwoch operatorow: Plusa albo Play, ze wskazaniem na tego drugiego, bo oferty maja lepiej niz dobre. Ale 40 dni to i tak sporo, liczac, ze umowe mam jakos do czerwca to juz w polowie kwietnia bedzie mozna zaniesc kwit z podaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi