maSTHa212 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Dodzwonienie sie na infolinie Play graniczy chyba z cudem wiec zapytam na moim "zaufanym" forum ;) Motyw jest taki. Obecny operator (Era) wkurza mnie niemiłosiernie i chce jak najszybciej się od nich uwolnić. Chciałem poczekać do końca umowy, ale zaczynam kombinować jak to zrobić inaczej. Chciałbym zachować obecny numer, ale juz teraz podpisać nowa umowe. I teraz pytanie: czy moge wykupic abonament u innego operatora i za 4-5 miesięcy, kiedy skonczy mi sie umowa w Erze, przeniesc numer do Playa i zamienic go z tym, ktory dadza mi przy podpisywaniu umowy? Obecnie jest promo, gdzie prawie 3 godziny rozmow mozna miec za 45 zeta i az zal nie skorzystac. Bede wdzieczny za odpowiedz. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valdi200 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Również zmieniam operatora i wniosek można w play złoztyc 40 dni przed koncem umowy z dotychczasowym operatorem. BTw. Era nie da teraz zadnych dobrych promocji bo są przed rebrandingiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 Dobre promocje w Erze nie maja dla mnei znaczenia, ten operator jest u mnie skreslony na amen. Pod koniec umowy bede rozwazal tylko dwoch operatorow: Plusa albo Play, ze wskazaniem na tego drugiego, bo oferty maja lepiej niz dobre. Ale 40 dni to i tak sporo, liczac, ze umowe mam jakos do czerwca to juz w polowie kwietnia bedzie mozna zaniesc kwit z podaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...