ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Chodzi mi o rozmieszczenie tych złączek co się węże podłącza wymiry w środku itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 spytaj mate'a , pewnie ci powie :], a co do kroccow na weze to wazne aby jeden byl na srodku a dwa po bokach , raczej niewazne w jakiej odleglosci(byle daleko) , byle by dalo sie weze zalozyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Chodzi mi o rozmieszczenie tych złączek co się węże podłącza wymiry w środku itp. itd.No ja wlasnie chcialem zdobyc dokladne wymary calego nukleona jak bys mial to do bylbym wdzieczny jak bys mi to walna na maila z góry dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...