Hajmon3 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Wiem ze to juz bylo ale musze miec szybka odpowiedz. Ktore procy z jekiej serii z tych trzech teoretycznie kreca sie najlepiej? Osoby pragnace podzielic sie swoimi rozwaazaniami na temat opcji szukaj prosze by znalazly sobie inny powtarzajacy sie topic na forum :wink: chyba ze to bedzie admin :D . Kupuje proce ktoegos z tych i musze wiedziec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 miałem JIUHB 0308 i o ile dobrze pamiętam śmigał na 2GHz Default i 2.2GHz 1.65V. Ale nie pamiętam dokładnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nie patrz na date tylko na ciag znakow : DUT3C - nieco gorsza seria DLT3C - nieco lepsza seria - default napiecie 1,5v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nie patrz na date tylko na ciag znakow : DUT3C - nieco gorsza seria DLT3C - nieco lepsza seria - default napiecie 1,5v DUT3C się lepiej kręcą na wyższym napięciu :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 miałem JIUHB 0308 i o ile dobrze pamiętam śmigał na 2GHz Default i 2.2GHz 1.65V. Ale nie pamiętam dokładnie :)Hehe ja mam takiego ale u mnei na defaulcie 1.6V leci na 2200Mhz stabilnie, potem juz trzeba podnosić napiecie do 1.65V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 moj JIUHB 0308 jak narazie chodzi na 2600+ na standardowym napieciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 moj JIUHB 0308 jak narazie chodzi na 2600+ na standardowym napieciu u mnie tak samo (190x11) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 kurde a myslalem ze 0308 mozna wykluczyc bo sie kiepsko kreci a tu takie wyniki macie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja dzis cala lodz zjechalem i nigdzie nie mieli dlt3c :evil: czekam jeszcze do 15 na telefon i moze bedzie jakas sztuka. znalazlem za to procka z 13 tygodnia i z batchem 0019 tylko szkoda ze dut3c :( w ostatecznosci sie na niego zdecyduje. moze ktos ma dut3ca z tego tygodnia i juz cos moze powiedziec jak sie kreci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 No moj 0308 jak w podpisie - troche duze napiecie i to chyba juz napewno max tego procka :cry: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...