Diablo666 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Witam!! Potrzebuje program do rozpoznawania zeskanowanego tekstu. Program o malej pojemnosci. Macie jakies linki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 finereader readiris zdefiniuj co to jest mala pojemnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 A DO SKANER NIC CI NIE DALI:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 najlepszy jest finereader, ale maly, to on nie ejst ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Ja skanera nie mam ale potrzebuje program do rozpoznawania zeskanowanego tekstu. Ten program mam lecz uszkodzony i poszukuje czegos co moglbym sciagnac z netu a zarazem maloby(MB) zajomowalo. Macie jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...