Komixx Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, mam następujący problem, ponieważ chcę aby po najechaniu myszką np. Aktualności zmieniał się jej wygląd(mam ten drugi obrazek już wgrany) natomiast nie moge znaleźć dobrego kodu, który by to wykonał. Strona Proszę o pomoc, bo w skryptowaniu jestem dosyć słaby Edytowane 21 Stycznia 2009 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano321 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Sprawdź tu: http://pl.html.net/tutorials/css/lesson6.asp A za "Panel Urzytkownika" powinieneś się wstydzić. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez Adriano321 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 HTML <a href="link" id="link1"></> CSS #link1{ background-image: url(obrazek1.gif); background-position: center; display: block; background-repeat: no-repeat; } #link1:hover { background-image: url(obrazek2.gif); background-position: center; display: block; background-repeat: no-repeat; } Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie chodzi mi o to. chodzi mi o efekt taki jaki jest np. na tej stronce: http://www.teamswp.yoyo.pl/ przy najechaniu na button zmienia sie kolor. a co do panelu użytkownika to nie był styl robiony przeze mnie, jest w trakcie przeróbek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ten kod przeciez własnie to robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 aha to dzięki wielkie, niedługo wypróbuje :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...