unkes15 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Jestem ciekaw ilu motocyklistow jest bywalcami tego forum. Czym rządzicie koledzy :D ? Ja mam Suzi GN125. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja mam poloneza :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja mam poloneza :D :wink:to moze zalozymy konkurencyjny temat ilu jest wlascicieli polonezow na forum bo ja tez mam poloneza (1.5 83r) i qra tez ma poloneza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja mam poloneza :D :wink:to moze zalozymy konkurencyjny temat ilu jest wlascicieli polonezow na forum bo ja tez mam poloneza (1.5 83r) i qra tez ma poloneza ... To w avatarku to twoj zmodowany poldek ? Calkiem udany mod :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja mam poloneza :D :wink:to moze zalozymy konkurencyjny temat ilu jest wlascicieli polonezow na forum bo ja tez mam poloneza (1.5 83r) i qra tez ma poloneza ... no ja mam mlodszego 2001 r. 1.6.gsi :D polonezisci zgaszajta sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 a ja mam poloneza :D :wink:to moze zalozymy konkurencyjny temat ilu jest wlascicieli polonezow na forum bo ja tez mam poloneza (1.5 83r) i qra tez ma poloneza ... To w avatarku to twoj zmodowany poldek ? Calkiem udany mod :o kcialbym co by byl ale nie :cry: , a wyglada to tak: http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=88963 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 muj moto to HONDA VFR 400R spoko maszyna a w zimie to Lada Samara 1500 tez ma kopyto jak na taki wuzek poldki to wymiekaja do samary a do VFR to chyba nie ma takiego samochodu w Polsce co by pzystartowal na światlach do mnie 3,9 sek do 100km/h :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 muj moto to HONDA VFR 400R spoko maszyna a w zimie to Lada Samara 1500 tez ma kopyto jak na taki wuzek poldki to wymiekaja do samary a do VFR to chyba nie ma takiego samochodu w Polsce co by pzystartowal na światlach do mnie 3,9 sek do 100km/h :lol: :lol: hmmm ciekawe jak by z toba wystartowal repsol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 muj moto to HONDA VFR 400R spoko maszyna a w zimie to Lada Samara 1500 tez ma kopyto jak na taki wuzek poldki to wymiekaja do samary a do VFR to chyba nie ma takiego samochodu w Polsce co by pzystartowal na światlach do mnie 3,9 sek do 100km/h :lol: :lol: no to nie zycze ci zebys sie kiedys zdziwil jak bedziesz w wawie i zostaniesz objechany przez jasnoniebieska impreze w "ciapki" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 heee w krakowie jak narazie nikt katamaranem mnie nie objechał a i tak nie o to chodzi kto kogo objedzie liczy sie frajda z jazdy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 M-72 i SUZUKI Vx 800, w zimie fiut punto :D vfr400r to chyba jakias wersja na japonski rynek co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 no niestety troche mialem problemuw z zarejestrowaniem bo nie mialem mocy silnnika wpisanego do dowodu ale jakos poszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...