Chezzo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 witam ostatnio zauwazylem ze pojawily mi sie jakies plamki na monitorze i mam takie pytanie czym to zmyc ? zwykla scierka namoczona woda czy jak ? prosze o odpowiedzi bo nie chce zniszczyc ekranu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja mam ściereczkę od monitorów LCD z mikrofibry zmoczona wodą i mocno wyciśnięta, by była lekko wilgotna. I jeszcze nie uszkodziłem monitora w lapie, w kompie czy w TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Woda + ściereczka z microfibry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chezzo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 a gdzie te sciereczki z mikrofibra mozna dostac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Praktycznie w każdym sklepie komputerowym i prawie każdym supermarkecie. Do większych zabrudzeń przyda się płyn do czyszczenia LCD. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez KitKat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 letnia woda(nie goraca i nie zimna) + sciereczka z mikrofibry - tylko czysc po wylaczeniu i ostygnieciu monitora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurson Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 jeszcze Fellows robi wilgotne ściereczki z mikrofibry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Płyn do mycia szyb i ręczniczki papierowe z kuchni. 0 smug przetestowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) W zasadzie nie jest ważne czym czyścisz. Ja używam mikrifibry+płyn, nasączone ściereczki i flanela z czystą wodą lub płynem do mycia szyb. efekt jest ten sam. Najważniejsze jest to, by ekran (matryca) był zimna, czyli czyszczenie wykonywać przed pierwszym włączeniem kompa. Inaczej będzie bezsensowna walka ze smugami. Papierowych ręczniczków z kuchni raczej bym nie polecał. Próbowałem i według mnie są trochę twarde - moga zostawiać delikatne ryski na matrycy. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez japa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...