Skocz do zawartości
dymy

Szczypiorki

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie zaważył początek II połowy. 2 kary, stracone 6 bramek i zdobyta przez nas tylko 1. Chłopaki się podłamali i przestawi wierzyć w zwycięstwo. Szkoda, bo Chorwacja nie była od nas o klasę wyższa na co mógłby wskazywać wynik końcowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bywa i tak, jesteśmy w finale pocieszenia. Za bardzo pasywnie graliśmy całe spotkanie IMHO. Wenta nieźle nakrzyczał na chłopaków, ale nic to nie dało. Duńczycy będą mocno zmotywowani, żeby z nimi wygrać trzeba zagrać konsekwentnie. Wierzę, że zdobędziemy brąz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIC SIĘ NIE STAŁO!

Wierzę że damy radę z Danią ;) Szkoda że daliśmy się na początku drugiej połowy tak ograć. Pod koniec 1 części bardzo dobrze graliśmy a potem się posypało.

Parkiet made in china - no comment. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i dalismy rade, dobry mecz ;)

i rozmawa na koniec slawka z reporterem

- jak bedziecie swietowac dzisiejsze zwyciestwo?

- ja bede pil alkohol, dziekuje. (i odszedl)

za rok ME w austrii

za 3 lata londyn

pozdrawiam!

Edytowane przez kukifas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ocb z wywiadem po meczu, bo na onecie wyczytałem "że był żenujący" i że "Szmal się zdenerwował" Oglądałem na D:SF niestety więc nie widziałem.

A tak w ogóle to też się cieszę. Ładny meczyk i zasłużony medal. Gratulacje. Szkoda, że po pięknym meczu z Norwegią, Chorwatów nie rozwalili. Może następnym razem. ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ocb z wywiadem po meczu, bo na onecie wyczytałem "że był żenujący" i że "Szmal się zdenerwował" Oglądałem na D:SF niestety więc nie widziałem.

Szmal walnął dżołka, którego niewielu zrozumiało :lol: Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta reporter był żenua, a Szmal mu ładnie dogadał "ja będę pić alkohol" :D Dobrze rozegrany meczyk, zaważył początek II połowy i przewaga, którą sobie wypracowaliśmy. Później jak Duńczycy doszli na 2 bramki myślałem, że będzie horror, ale nasi złapali drugi oddech, a Duńczycy zaczęli się sami motać z piłką :) Sam początek meczu wołał w naszym wykonaniu ofensywnym o pomstę... dobrze, że Dania nie była lepsza. Ostatnia obrona Szmala wisienka na torcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładnie zgrali. Ale obawiam sie, że z Francją nie mieli by szans.

Ten remis w okolicy 18 trzymał się w finale przez łaadnych parę minut. Mają nerwy żabojady.

Gratulacje za medal dla polskiej reprezentacji [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moim zdaniem Wenta popelnil jeden powazny taktyczny blad, mogl wyslac Bieleckiego do fryzjera przed meczem z Chorwacja!

a tak na powaznie zachowanie kibicow podczas dekoracji bylo zenujace.

zawodnikow Chorwacji tez.

Edytowane przez fuey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://pl.youtube.com/watch?v=C8FFMdWskT4 :lol2:

@fuey masz kompletna racje, mogli byc zawiedzeni/smutni/rozczarowani ale nic nie tlumaczy takich zachowan jak rzucacie przedmiotow przez kibicow na boisko.

smieszny byl tez trener niemiec :D (od 0:55)

http://pl.youtube.com/watch?v=gMXtset8KV0&...feature=related

no i kompletna porazka to odklejajaca sie podloga w naszym polfinale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety tak nie powinni zachowywać się wicemistrzowie świata. Sam uprawiam sport i zdaje sobie sprawę że ciężko jest przełknąć gorycz porażki, ale pokazywać w taki sposób że jest się nie zadowolonym to bardzo nieładnie.

Ważne że Polacy pokazali w końcówce klasę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi