matER Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam chciałbym wyłączyć kartę dźwiękową z integrowaną na rzecz sb audigy se .Moje mobo to asus p5qpro.Jakby mógł mi ktoś napisać co dokładnie wyłączyć w biosie byłbym wdzięczny :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitKat Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja od razu dołączę się z pytaniem. Jeśli mam na PCI kartę, to zintegrowaną powinienem wyłączyć, czy w niczym ona nie przeszkadza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zintegrowaną musisz w biosie wyłączyć. Zależy jaką masz płytę, ale szukaj czegoś z "audio" i ustaw na disabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 matER. Bios ->Advanced->High Definition Audio->Disabled Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 matER. Bios ->Advanced->High Definition Audio->Disabledthx juz sobie poradzilem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...