KaxxL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Witam W jakich cenach ukazuja sie nowe tytuly na "iksa" i "pleja"? Bardziej znane tytuly typu: CoD Resident Evil etc Pozdro Edytowane 2 Lutego 2009 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Nie no, szczyt lenistwa, masz sklepy jak Ultima, Play i inne, dodatkowo allegro, plus google. Jaki problem sprawdzić? 180-200zł. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Nie no, szczyt lenistwa, masz sklepy jak Ultima, Play i inne, dodatkowo allegro, plus google. Jaki problem sprawdzić? 180-200zł. Jaki szczyt lenistwa? Przeciez wy i tak kupujecie to wiecie:/ a ja bym musial szukac starych relasow. Dzieki za informacje Pozdro Edytowane 21 Stycznia 2009 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) To zależy od gry. W przypadku iksa nówki kosztują przeważnie 179-229zł. Nie wiem jak to wygląda w przypadku PS3. Kilka dni po premierze można już kupić gry za 130-150zł, a używane jeszcze taniej. Można też bawić się w sprowadzanie gier z wysp. Tam często tanio można świeże gierki wyrwać. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez MacOSek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Wiem ze cena bardzo spada zaraz po premierze ;) To sprawdzilem sobie na allegro. Natomiast ciekawilo mnie jak wyglada sytulacja cenowa gier w przed sprzedarzy i w dniu premiery. Tym bardziej ze gry konsolowe zawsze byly uwazane za bardzo drogie Można też bawić się w sprowadzanie gier z wysp. Tam często tanio można świeże gierki wyrwać.Wlasnie stad moje pytanie ;] Bo widze ze za cene okolo: 179zl mozna kupic Resident evil 5, 110 za little big planet i tak dalej Edytowane 21 Stycznia 2009 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam Mam takie pytanie Czy za cene 129zl za XBL 12+1 [gold] bylibyscie w stanie poczekac 1 dzien na otrzymanie kodu ? chodzi o to co byscie wybrali -135,90 i teoretyczna natychmiasto realizacja czy -129zl i realizacja do jednego dnia ? Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Witam Mam takie pytanie Czy za cene 129zl za XBL 12+1 [gold] bylibyscie w stanie poczekac 1 dzien na otrzymanie kodu ? chodzi o to co byscie wybrali -135,90 i teoretyczna natychmiasto realizacja czy -129zl i realizacja do jednego dnia ? Pozdro Myślę, że wybralibyśmy wersję 129zł i natychmiastową realizację. http://xboxonline77.com/index.php?products...&prod_id=22 [; Edytowane 22 Stycznia 2009 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 To zależy czy musisz dzisiaj grać czy wolisz zaoszczędzić 7 zł i pograć jutro :P. A co do cen gier to wszystko zależy od tytułu i od sklepu który tą grę sprzedaję ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Myślę, że wybralibyśmy wersję 129zł i natychmiastową realizację. http://xboxonline77.com/index.php?products...&prod_id=22 [; Widze ze tutaj jest tylko 0,90 groszy drozej od ceny ktora zalozylem ;) Ale ja jako rynek docelowy mam na mysli allegro a wiadomo ze tam dochodza oplaty:/ Dzieki za odpowiedz ;) ps:Kurcze zadalem to samo pytanie na Pclab i stwierdzam ze z tamtymi ludzmi nie da sie dogadac ;) To zależy czy musisz dzisiaj grać czy wolisz zaoszczędzić 7 zł i pograć jutro icon_razz.gif. A co do cen gier to wszystko zależy od tytułu i od sklepu który tą grę sprzedaję icon_wink2.gif . Termin napisalem jeden dzien z tego wzgledu ze nie zawsze jestem w domu, ale mysle ze przewaznie bylo by to pare godzin, jednak wole napisac na zas ;) Edytowane 22 Stycznia 2009 przez KaxxL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Z tego co pamiętam to przed kryzysem abo było można kupić za 98zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Z tego co pamiętam to przed kryzysem abo było można kupić za 98zł... Napewno, bo teraz waluty drogie sa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Z tego co pamiętam to przed kryzysem abo było można kupić za 98zł...Nawet taniej, niestety... Co prawda zdążyłem z Goldem przed kryzysem, ale nie kupiłem MSP i teraz sobie pluję w brodę ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Myślę, że wybralibyśmy wersję 129zł i natychmiastową realizację. http://xboxonline77.com/index.php?products...&prod_id=22 [; W praktyce do 5-6 godzin ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Panowie, jakie sa najbardziej oczekiwane gry 2009r? Z tego co wygooglowalem to: „Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned” 17 lutego "Halo wars" 3 marzec„ "Final Fantasy XIII” „Tekken 6: Bloodline Rebellion” „Resident Evil 5" Wszystko czy cos jeszcze pominolem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Killzone 2, God of War 3, Alan Wake, narazie tyle mi przyszło do głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Panowie, jakie sa najbardziej oczekiwane gry 2009r? Z tego co wygooglowalem to: „Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned” 17 lutego "Halo wars" 3 marzec„ "Final Fantasy XIII” „Tekken 6: Bloodline Rebellion” „Resident Evil 5" Wszystko czy cos jeszcze pominolem? Alan Wake BioShock 2: Sea of Dreams Call of Duty: Modern Warfare 2 Halo 3:ODST Mafia 2 Mass Effect 2 Prototype Street Fighter IV The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Heavy Rain Uncharted 2 GT5 (moze wyjdzie w 2009) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Na takie pytania mamy chyba inne miejsce na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...