laktus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam mam do wyboru dwie karty graficzne a mianowicie: zotac gf 9800 gt amp edition, 512 i palit gf 9800 gt 1024 px ss cuda Ktora z tych kart mam wybrać Dziekuje z gory za odpowiedz, dodam jeszcze ze w gre wchodza tylko te dwie wiec sugerowanie jakies innej nie jest konieczne . Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 w przypadku tych dwóch bierz tańszą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Do jakiego sprzętu i w jakiej rozdziałce grasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laktus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Intel Pentium Dual Core E5200 Gigabyte EP31-DS3L 4GB RAM Edytowane 21 Stycznia 2009 przez laktus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaioshin Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 JAKA RODZIAŁKA? 1gb przyda ci sie tylko w przypadku wyzszych rozdziałek. Ale to było wałkowane niejeden raz. Nikt za ciebie decyzji nie podejmie. Ja wziałbym zotaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 A jaa bym wzial cos takiego Zotac lub takiego Sparkle. Zapytasz czemu??... Bo: a) Nie warto dopłacać do wersji podkręconej - ponieważ każda karta kręci się podobnie i na takich kartach też spokojnie osiągniesz takie taktowania b) 1024MB ram zupełnie nie jest Tobie potrzebne p ponieważ zanim ta pamięć będzie potrzebna twojej karcie to i tak karta już nie będzie w stanie wyświetlić obrazu płynnie... i co z tego że będziesz miał 20 fps na 1024MB a 10 w 512MB jek i tak i talk nie pograsz sobie w grę wogóle bo karta nie będzie dawała rady. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 A ja bym wziął HIS'a HD4830. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 A ja bym wziął HIS'a HD4830. Bardzo pomocne, szczególnie, że autor postu zaznaczył, że w grę wchodzą tylko dwie wymienione ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Bardzo pomocne, szczególnie, że autor postu zaznaczył, że w grę wchodzą tylko dwie wymienione icon_wink2.gif A co tam dodawać więcej? Skoro podaje HD4830 to równoważne jest to z tym że uważa że jest wydajniejsza od 9800GT. I ja tez tak uważam. A HD4830 bardzo dobrze się kręci, niemal wychodzi wtedy to samo co HD4850, w takim wypadku 9800Gt niema szans. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nikt przecież nie napisał, że nie może być inna karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jak to nie? Dziekuje z gory za odpowiedz, dodam jeszcze ze w gre wchodza tylko te dwie wiec sugerowanie jakies innej nie jest konieczne . Z tych co podałeś do moim zdaniem Zotac. Jak już wcześniej napisano lepszy jest HD4830. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie jest konieczne, ale nie niemożliwe. Dobra tam to i tak już gra słów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...