BtM Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) witam, czy nie bede mial problemow z zamontowaniem Thermalright Ultra-120A na plycie asus rampage formula tzn czy radiatory na plycie glownej nie beda przeszkadzaly w dodatku mam pamieci ocz reaper z heatpipe czy mozliwa bedzie instalacja tego chlodzenia? jesli tak to jakie inne wydajne chlodzenie polecacie? albo czy moze nie mialbym problemow z montazem ZALMAN CNPS9700 NT lub NOCTUA NH-C12P ablo U12P? Edytowane 21 Stycznia 2009 przez BtM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 witam, czy nie bede mial problemow z zamontowaniem Thermalright Ultra-120A na plycie asus rampage formula tzn czy radiatory na plycie glownej nie beda przeszkadzaly w dodatku mam pamieci ocz reaper z heatpipe czy mozliwa bedzie instalacja tego chlodzenia? jesli tak to jakie inne wydajne chlodzenie polecacie? albo czy moze nie mialbym problemow z montazem ZALMAN CNPS9700 NT lub NOCTUA NH-C12P ablo U12P? ja mam thermalrighta 120ultra extreme. nie ma problemu, wchodzi bez problemu. w temacie o x48 asusie mam zdjecie obudowy z tym coolerem, okolice 20strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BtM Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 ok dzieki ale zastanawiam sie nad NOCTUA NH-C12P w testach wychodzi ciut gorzej ale jest tanszy i odrazu z wentylatorem i pasta tylko nie wiem czy mi wejdzie;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...