Henry07 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam wszystkich użytkowników forum . Jetem nowym użytkownikiem i to jest mój pierwszy post proszę o wyrozumiałość Chciałbym zakupić laptopa , nigdy nie miałem doczynienia z tym urządzeniem wolałem PC ale jest mi teraz potrzebny i proszę was o poradę. Spodobał mi się laptop "ACER 5230 M575" Co o nim sądzicie? Link do laptopa Na laptopie będę raczej korzystał z internetu, programów i czasami z słabszych gier np"Cs 1.5 lub NFS Underground 2. Proszę o szybką odpowiedz. Czy coś brakuje jeszcze temu laptopowi ? Czy brak takich rzeczy jak: Bluetooth ,Wbudowana kamera, Czytnik linii papilarnych , Platforma szyfrująca TPM w czymś będzie mi przeszkadzać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benuch Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Nie sądzę by Ci przeszkadzał brak tych bajerów.Jeśli stawiasz na dobrą jakość i wytrzymałość to lepiej poszukać coś z IBM(np T43,N200) albo Della(D620).Nie wiem jak jest teraz ,ale Acer to raczej kiepska jakość. Edytowane 21 Stycznia 2009 przez benuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 na biurku z podlaczona myszka i klawiatura powinien sie trzymac ale jezeli masz zamiar go nosic to odradzam acera ;) juz na poczatku toto wyglada marnie i niezbyt solidnie, a po roku zaczyna przypominac szrot ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...