lotharek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 prosze o pomoc ! jak w temacie - link albo porada . Chodzi mi o napiecia powyzej 1,7 V. Ktos napisal ze jest podobno bios z taką mozliwoscia ale go nie znalazłem ! pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 prosze o pomoc ! jak w temacie - link albo porada . Chodzi mi o napiecia powyzej 1,7 V. Ktos napisal ze jest podobno bios z taką mozliwoscia ale go nie znalazłem ! pozdrawiam ! Maluj L11 - do 1,85V domyślnie ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Wsztstkie Biosy do MSI sa na stronie http://www.msi.com.tw/program/support/bios...P=Archives&ID=4 Wystarczy tylko podac nazwe plyty glownej Powodzenia najnowsze biosy sa z 2003.02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 nie ma takiego biosu!!!! a mod byl juz na forum wiele razy!!!!!!!!!!!!! Powiem jeszcze jedno...ZAMKNAC TEMAT KU*** A NAJLEPIEJ TO USUNAC!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 no coment :) SZUKAJ w kazdym biosie masz zmiane napiecia o okolo 5 % przy 1,6 mozesz zmienic na 1,7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...