CobraVerde Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wczoraj zaliczyłem serię blue screenów po tym jak przypadkiem poruszałem kalblami od sieciówki i sprzętu USB (mysz, klawiatura, drukarka). komp wywalał się podczas startu (hard error 0014...) - w trybie awaryjnym wstawał i nawet działa sieć. zrobiłem przywracanie systemu ale nie pomogło, potem wyłączyłem sieć, muzyke i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły i wtedy ruszył. włączyłem karte sieciową (w biosie) i działał do momentu aż wpiąłem kabel sieciowy - wtedy się wysypał tzn. zgasł ekran a potem zrobił się restart i znowu wykładka podczas ładowania windows. i tak w kółko :( kombinowałem z włączaniem i wyłączaniem sieciówki i żąglerką kablami - raz na jakiś czas wracało wszystko do normy. aha - w trybie awaryjnym (bez sieci) w menadżerze urządzeń pod pozycją karty sieciowe oprócz mojej sieciówki Nvidii pojawiły się jakieś inne dziwne pozycje - WAN coś tam, pLan itd. - nie ma tego w trybie awaryjnym z siecią i w kiedy komp pracuje normalnie. co to do cholery może być - jakieś spięcia, konflikty ??? wcześniej tego nie miałem. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Po co zalozyles nowy temat? Jezeli chodzi o Epoxy to specjalnie zostal przyklejony taki, w ktorym dzielimy sie problemami i radami. Polecam : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26241&start=300 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 dlatego, że w tamtym temacie jest tyle wątków, że jest mało użyteczny a ja potrzebuję szybkiej i konkretnej pomocy - chyba od tego jest forum !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo23 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 O ile mi sie wydaje to podobny problem był poruszany właśnie w temacie dotyczacym 8RDA. Ale skoro nie chce sie czytać. Najprawdpopdobniej masz gdzieś przebicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 czytam na bieżaco tą dyskusję o 8RDA i jakoś nic podobnego nie zauważyłem, dlatego założyłem nowy wątek. właśnie rozłożyłem kompa na kawałki i złożyłem ostrożnie ponownie. mam nadzieję, że to koniec problemów - narazie wszystko gra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...