Gość netkafejas Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 co do stabilnosci win2k to zgadzam sie jest oki ale co do bugow to raczej nie bo co to za system jak ma bugi od 4.0 az do 5.1? i ms tego nie wykryl ostatnio zauwazylem ze ludziom xpki siadaja i nie tylko ms dal plame i ja do nich nie wroce! a co do rh to szukam jakiegos playera np xine czy mplayera wsrud pakietow-BRAK taki mdk 9.1 mial obydwa a rh chyba zadnego nie ma wiec powrut do knopixa bo mdk mam dosc a nie mam nic innego to glupota ze instalujesz zawartosc pakietow dla "audio/video" a tam xmms nawet mp3 nie ciagnie - paranoja fajnie chlpaki walcza z piractwem to jest oki ale ja mam pare mp3 moich i chcial bym sobie ich posluchac to samo z divxami bo jak dystrybucja przychodzi na 3cd i nie ma libmp3.so dobrego chociarz opcjonalnie to jest tragedia rh odradzam (test failed), a sys wyglonda jak winda tylko jedna dobra strona medalu ze czcianki sa ustawione wzorowo i oczy nie bola bo jak zobaczylem te w knopixie to sie zalamalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Jak brak jak nie szukasz : http://www.rpmfind.net/linux/rpm2html/sear...ubmit=Search+... http://www.rpmfind.net/linux/rpm2html/sear...ubmit=Search+... Nie lubie jak sie bluzga na cos nawet na RH a sie podstaw nie zna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 kurna, a czym sie różni rh od takiego slacware'a ????????????? odpowiednie zainstalowanie pakietów, ustawienie iptables czy ipchains, skompilowanie jadra, to wszystko to samo, jądra do linuxów są standardowe, więc nie widze różnicy pomiędzy dystrybucjami rh sie diabelnie rozni od slacka, min skryptami startowymi, systemem pakietow; i odnosnie jadra, RH nie ma standardowego jajka (!!!) tylko zmodyfikowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 cze tu total beginner :D mam pytanq: czy wystarczy zassac 1CD do x-ów, srodowiska c++, i jakichs innych podstaw ? czy moze trzeba te nedzne 3 CD zasysac ?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Do slacka tak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Do slacka tak ;] ja sie pytam mózgownico o Red Hata, moglby mi ktos powiedziec ? moze jest gdzies spis w sieci wsyztskiego co znajduje sie na krazkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 A to sorry, kijem tego nie tykam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 A to sorry, kijem tego nie tykam ;]nom, fajnie, niech sie znajdzie jakis koles, ktory instalowal ta nieszczesna dystrybucje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 W dobrych distro jest spis wszystkich pakietow i plikow znajdujacych sie na krazku ale nie wiem jak W RH :] Poszukaj na krazku moze w ktoryms txt bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...