Skocz do zawartości
Pitur

RedHat 9 - a mialo byc tak pieknie :-(

Rekomendowane odpowiedzi

Gość netkafejas

co do stabilnosci win2k to zgadzam sie jest oki ale co do bugow to raczej nie

bo co to za system jak ma bugi od 4.0 az do 5.1? i ms tego nie wykryl

ostatnio zauwazylem ze ludziom xpki siadaja i nie tylko

ms dal plame i ja do nich nie wroce!

a co do rh to szukam jakiegos playera np xine czy mplayera wsrud pakietow-BRAK

taki mdk 9.1 mial obydwa a rh chyba zadnego nie ma wiec powrut do knopixa bo mdk mam dosc a nie mam nic innego

to glupota ze instalujesz zawartosc pakietow dla "audio/video" a tam xmms nawet mp3 nie ciagnie - paranoja

fajnie chlpaki walcza z piractwem to jest oki ale ja mam pare mp3 moich i chcial bym sobie ich posluchac to samo z divxami

bo jak dystrybucja przychodzi na 3cd i nie ma libmp3.so dobrego chociarz opcjonalnie to jest tragedia

rh odradzam (test failed), a sys wyglonda jak winda

tylko jedna dobra strona medalu ze czcianki sa ustawione wzorowo i oczy nie bola bo jak zobaczylem te w knopixie to sie zalamalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurna, a czym sie różni rh od takiego slacware'a ?????????????

odpowiednie zainstalowanie pakietów, ustawienie iptables czy ipchains, skompilowanie jadra, to wszystko to samo, jądra do linuxów są standardowe, więc nie widze różnicy pomiędzy dystrybucjami

rh sie diabelnie rozni od slacka, min skryptami startowymi, systemem pakietow; i odnosnie jadra, RH nie ma standardowego jajka (!!!) tylko zmodyfikowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi