Hugo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 (edytowane) Witajcie. Jako organizator turnieju, chciałem zapytać jak zapatrujecie się na takie inicjatywy? Wybiera się ktoś? :D Edytowane 21 Stycznia 2009 przez Hugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Hmmm... ke? 0o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Może pomogę :D http://www.purepc.pl/z_sieci/turniej_heroe...t_and_magic_iii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 ja gram czasami w 4, w 3 ciupałem ale to bylo z 5 lat temu, jak by nie było gra wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Co taka cisza w temacie? Wybieracie się :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Zapraszam do komentowania relacji: http://www.purepc.pl/wydarzenia/relacja_z_..._pazur_behemota W dniach 21-22 luty 2009 r. odbyła się druga edycja turnieju Heroes of Might and Magic III – „Pazur Behemota” zorganizowanego w Domu Kultury w Kętach. Dzięki zaangażowaniu trójki organizatorów: Pawła Wojewodzica (Hugo), Jakuba Szczepańczyka (Mosqit) i Ireneusza Sidło (ITX), 24 uczestników mogło rywalizować ze sobą o główne nagrody, w tym m.in. Trofeum Mistrza Sztuki Wojennej, zasilacz Straight Power 550W, mysz dla graczy Revoltec FightMouse PRO oraz Heroes of Might and Magic – „Kolekcja Wszech Czasów”. Serdecznie zapraszamy do leORT: ORT: ktury. Edytowane 3 Marca 2009 przez Hugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Gratki hugo. Fajnie Ci to wyszło. Rozsławiasz naszą mieścine na forum itd. Niestety na naszym forum mało zainteresowanych, bo gra teraz jest niszowa, a lokalizacja dla większości niezbyt przystępna. Ale turniej i tak wyglądał naprawdę good i szacunek że udało Ci się tak stworzyć coś z niczego. Pozdrawiam i życzę, żeby za rok było jeszcze lepiej. Piona! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Hugo jednak podołałeś i nasza pomoc się przydała ;) Bardzo fajnie jak widzę wyszło :) Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 (edytowane) Też mi sie podoba turniej jako całość (sprawozdanie + realizacja). Więc za rok H5 + War 3: FT? :D Edytowane 3 Marca 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zobaczymy co za rok będzie, ale powiem szczerze, że myślę coś o tym :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 (edytowane) Jeśli będzie coś z serii W3 TFT to będzie ciekawie ;) Może nawet dam rade się "wprosić" Edytowane 4 Marca 2009 przez goru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...