SuChyY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Znalazlem taki oto blok na allegro ;) Troche mnie rozbawil :lol: :lol: Zastanawialem sie czy nie dac do allegro LOLe ale wyglada OK, tylko te rurki ;P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12501135 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Znalazlem taki oto blok na allegro ;) Troche mnie rozbawil :lol: :lol: Zastanawialem sie czy nie dac do allegro LOLe ale wyglada OK, tylko te rurki ;P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12501135 Sczególnei że to blok kolesie z forum tweaka. Pamietam jak pokazywał zdjęcia jak go robił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 hehehe to jest blok toma666 rozbawilo mnie to : Niestety nie mialem zbyt duzo czasu na bawienie sie tym cudenkiem. Zrobilem 2 takie egz. Jedne na zamowienie, koles ma durona 700 i jak pytalem go przelotem o wrazenia, to mowil cos o 18 stopniach w full stresie. Drugi mi zostal- dlatego sprzedaje. Jak jakies konkretne pytanie to walic w ciemo na priva. ale on ochydny (tom666 bez urazy ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Znalazlem taki oto blok na allegro ;) Troche mnie rozbawil :lol: :lol: Zastanawialem sie czy nie dac do allegro LOLe ale wyglada OK, tylko te rurki ;P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12501135 Sczególnei że to blok kolesie z forum tweaka. Pamietam jak pokazywał zdjęcia jak go robił... Podejrzewalem taka sytuacje, nie watpie ze blok jest wydajny ale te rurki :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Blok może być OK bo konstrukcja sprawdzona ale te rurki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 i waga 8O 8O 8O 1,5Kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 cyt : "A dol zostal w ten sposob utwierdzony, ze calosc powierzchni spodu, zostala pokryta pasta lutownicza" Gratulacje ! :lol: cyt2 : ", koles ma durona 700 i jak pytalem go przelotem o wrazenia, to mowil cos o 18 stopniach w full stresie." ..... Komp na dworze i tem okolo -5*C :lol: rowniez gratuluje , i po co komu moduly Peltiera ? ....... i po jakiego penis obrzygal to na czarno ? 8O , przeciez to szpeci go nieziemsko 8O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Eeeno nie gadaj :lol: Moja obudowa od parownika bedzie pomalowana na czarno ala prometeia ;] Swoja droga to ten blok nie byl ladny jak go nie pomalowal, trza tylko poszuka zdjecia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Gdyby to wypolerowal , albo jak juz to pomalowal dobrze i wy%$ te ^%$ czarne rurki , to by to lepiej wygladalo .. watpie czy ktos sie sqsi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Blok ok wloty tez ujdaw tloku i mniesze tym wieksze cisnienie bedzie to dobre a za razem zle:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 heh, ciekawe ile za niego chce, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 nio :) ja bym więcej niż 90 zł nie dał bo wykonanie nie te jak kupwać to bez tych badziewnych rurek i trójników :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...