MrGarf Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam! Mam takie pytanie odnośnie myszki Razer DeathAdder. Chciałem skonfigurować boczne klawisze (4 i 5) aby działały w programach jako zoom in i zoom out. Gdzie to się ustala to znalazłem. Dziwi mnie tylko, że ani w Corelu ani w Photoshopie nie działają one jako powiększanie i zmniejszanie. Czy jest na to jakaś rada? Z góry dziękuję za pomoc. Dodam jeszcze, że zarówno opcja powiększania działa np. w Wordzie, a jeśli przydzielę do tych przycisków zmianę piosenek, to też działa ale tylko w MS Media Player, w winampie już nie. Czyżby Razer był dedykowany tylko pod programy Microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MandraX Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 W winampie jest jakas wtyczka (plug-ins) i trzeba ja wlaczyc albo to bylo gdzies w ustawieniach poprostu :P jak sobie przypomne to dam znac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...