cemator Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam. Mam w kompie kartę graficzną PowerColor x1950 Pro z chłodzeniem AC accelero X2. Z racji tego że wentylator zastosowany w tym chłodzeniu bardzo hałasuje, chcę zmienić w nim chłodzenie. Widziałem na allegro fajne chłodzenie od karty graficznej, mianowicie Gigabyte Silent Pipe 3 oraz 2. I moje pytanie: Czy to chłodzenie podoła mojej karcie? Czy będą jakieś problemy z instalacją? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Pasywnie zdecydowanie nie! X1950 lubi się grzać, nie jakoś strasznie mocno, ale lubi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bastian_CJ_ Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Szczerze Nie Ponieważ Sam Tego Próbowałem Ze Swoją i niestety one bardzo lubią się grzać. Przykładowo : Revoltec Graphic Freezer Pro + X1950Pro = Zonk (nie wyrabiają 2 rurki) w ide miałem 60' a strach mówić co było w stresie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...