Skocz do zawartości
Macho

Jakim wozem jeździsz? - motoryzacja

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam to co na obrazku po lewej

jest to RENAULT 4 GTL z 1983 roku

poj. 1,1 34KM prędkość max 120 km/h

W ogole super samochodzik mam go od 7 lat i juz przejechałem ok 500,000 kilometrów tak tak dobrze czytacie 500,000

wdzieczne autko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

206 90KM(HDi)

10s do 100km/h najwiecej to jechalem 160 :) wiecej nie widzialem potrzeby (sporo jeszcze zostalo pod pedalem)

vectra 100KM (tez turbo diselek)

pewnie jakies 13 s do 100km/h nawet nie probowalem ale troche muli

a max ze starszym 200km/h ... pewnie poszloby z 10km wiecej ale ta wskazuwka wchodzaca powoli na czerwne obroty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pablo163

Nic sie nie stalo

michalak

S2000 jest duzo dynamiczniejsze i jak jade w trase to jakos mi sie nim wygodniej jedzie , jest znacznie krotszy i zawsze sie zmieszcze pomiedzy tirami :] , planuje go stuningowac , narazie jest czysty bez chipow itd , ale mam plany co do niego :"]

Allroad jest wygodnym jak musze cos przewesc , albo wyjzedzam na wakacje z zonka :] , wtedy ona ma miejsce gdzie zaladowac te swoje wszystkie toboly i wszyscy sa zadowoleni .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee... no tak mój ojciec ma sporo furek:

Nissan Serena

Golf II (jest brata ale za ojca kasę)

Wadburg czy jak to się pisze (jak zrobię prawko bedzie mój)

2 maluchy...

I perełka czyli volga m-21 obecnie przechodzi naprawdę GRUNTOWNY remąt ojciec włożył w nią chyba ze 15000zł a włoży pewnie drugie tyle. Zapodał bym wam jej zdięcia ale nie wiem na jaki serwerk mógłbym to zapodać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee, allroad ma bude A6 Avant a mój ojciec mieści się między tirami, szczerze mówiąc to bardziej podoba mi się audi od hondy bo lubie "duże" i komfortowe samochody

P.S.

ten diesel 2.5 to miał 180 czy 163 Km bo są w konciernie VW dwie wersje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obecnie Toyota Corolla 1,8D XL diesel 68KM rocznik 1990 - auto jest nie do zdarcia spalanie 5,5-6l, nie jest zbyt dynamiczne-vmax 160 po dłuuuuugim rozbiegu ale za to super niezawodne i oszczędne.

Za 3 tygodnie Corolki dosiada braciszek a ja wskakuję w Nubirę kombi Van 2.0 CDX 2000 rocznik, pewnie będę musiał dać ją do gazownika :(, ale za to pociesza mnie odliczanie VATu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam nic :( Tramwajem codziennie poginam :( Ale jeździłem już paroma autami - bobem, dużym fiaciorem, Cariną, Fordem Courierem, IVECO TURBO DAILY (super efekt - wszyscy <span style="color:red;">[ciach!]</span>ją na skrzyżowaniach), Yaris, Tavria, tuningowana Łada 2107, Toyota Hilux...

No i zaliczyłem 25-cio kilometrowy korek (stałem tak mniej więcej na 8 kilometrze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja przejme po mamusi Opla corse 1,2 75HP 160Vmax jechalem na paliwie 95 z orlen moze cos by dalo to z shela ale narazie nie bede prubowal:)Przyspieszenie mialem 0-100 12s Jak na moje potrzeby narzie stytknie potem jak sie dorobie moze vectra 2,0 16v lub passat 2,5 V6(ale to tylo mazenia narazie):)

pozdro

Passat nie ma takiego silnika :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chevrolet Lumina 1992. 3.1 litra V6.

od zera do 60 mil w jakies 9 sekund.

Najwiecej jechalem 105 mil (jakies 168 km/h)

Spoko furka

Taka jak na zdjeciu tylko biala.

Dołączona grafika

Ile przelozen ma skrzynia, tam jest automat ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chevrolet Lumina 1992. 3.1 litra V6.

od zera do 60 mil w jakies 9 sekund.

Najwiecej jechalem 105 mil (jakies 168 km/h)

Spoko furka

Taka jak na zdjeciu tylko biala.

Dołączona grafika

Ile przelozen ma skrzynia, tam jest automat ?

Automat, automat. To wlasnie mnie najbardziej denerwuje.

Ma piec przelozen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myśle że to automat(większość aut w usa to automaty bo tam leniwi mieszkańcy są :wink: )

To nie przez leniwosc. Tutaj na manualnej skrzyni dlugo bys nie pojezdzil.

Szybko bys sprzeglo zajechal. Co chwila tylko ruszasz i stajesz ruszasz i stajesz. Dlaetgo w USA automat jest lepszy bo tak szybko go nie zajezdzisz.

A musze wam powiedziec ze tutaj to jest przesrane. Maxymalna predkosc na autostradzie to 65 MP/h. Przejebka... Ale coz czasem trzeba zlamac troche przepisow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...