chemixx Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 witam chciałbym wymienić karte 280 na 295 ale nie bardzo wiem jak to zrobić i jakie są kosza i apropo mam jeszcze pytanie jak to jest ze zwrotem kasy ja kupiłem kartę 10/30/2008. Kurcze nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat z gury dziekuje pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 różnice w cenie włapacasz na ich konto dostajesz nr rma, wysyłasz paczkę i czekasz na powrotną z 295 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemixx Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 różnice w cenie włapacasz na ich konto dostajesz nr rma, wysyłasz paczkę i czekasz na powrotną z 295ja za swoja placilem 1500zl wiec jaka bedzie roznica. To wszystko robi na ich stronce? sorka za lamerskie pytania..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) na ich stronce wszystko masz, tylko zdaje sie, ze musisz sie zarejestrować najpierw. różnica pewnie koło z 500 pln ale na konto przelew robisz w euro raczej już. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...