valve90 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Witam mam 2 kości ramu OCZ Reaper ale przy napięciu 2.1 .2.2 bardzo się grzeją chciałem kupić OCZ XTC ale to nie wejdzie na reapery, wiec co polecacie do chłodzenie tych kostek Dodam tylko ,że nie są w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdrake Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Mam 4 sztuki Reaperów, 2.3V na 1200. Mają się grzać, po to są te radiatory. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valve90 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 wszystko fajnie ale one się tak grzeją że aż błędy wywala :/ i o to właśnie chodzi jakby nie było błędów to nie było by tego tematu jak by co to mam te kostki :D http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/OCZ_...y,id,47247,s,1/ i są puszczone na 1.8 lecz na 1066 na napięciu 2.15 są tak gorące że wywala te błędy na oko mają wtedy z 60-70*C o_0 :zonk: :blink: więc potrzebuje tego chłodzenia chyba że oddam je na gwarancje <_< :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valve90 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Czy naprawde nie ma natym forum osoby która miała by jakiś pomysł na to jak schłodzić te reapery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer85 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 wszystko fajnie ale one się tak grzeją że aż błędy wywala :/ i o to właśnie chodzi jakby nie było błędów to nie było by tego tematu jak by co to mam te kostki :D http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/OCZ_...y,id,47247,s,1/ i są puszczone na 1.8 lecz na 1066 na napięciu 2.15 są tak gorące że wywala te błędy na oko mają wtedy z 60-70*C o_0 :zonk: :blink: więc potrzebuje tego chłodzenia chyba że oddam je na gwarancje <_< :idea: No to oddaj... Przecież w opisie czytamy:2,1 - 2,3 V (EVP (gwarancja na pracę przy podwyższonym napięciu)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...