Ghazi Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam, Sprawa wygląda następująco: mieszkam przy granicy miasta, na osiedlu dość "rozrzedzonych" domków. Żadnemu mniejszemu operatorowi (dzowniłem do Multimedii) nie opłaca się ciągnąć tu swoich kabli. TPSA i owszem, dociągnęła, ale zrezygnowałem z telefonu stacjonarnego - strata pieniędzy na abonament, wszyscy w domu mają komórki, a do tego ktoś życzliwy podał nasz numer stacjonarny jakiejś firmie od promocji i nękali nas prawie codziennie. Atakowałem do Netii i Dialogu, ale oni do swojego netu wymagają aktywnej linii telefonicznej, a ja posiadam niestety tylko sam kabel. Czy jest jakaś szansa na przyzwoity dostęp do internetu bez inwestowania dodatkowo w telefon stacjonarny? Mój dotychczasowy provider (net przez radio) leci w kulki, sieć jest przeciążona i co chwila mnie rozłącza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 A telewizja kablowa Dawidzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...