Druss Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Kupilem to cos i mam pytanko co do tej pasty co tam daja, jest dobra czy lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ta od titana ?? Szlifowac jeszcze spod czy zostawic tak jak jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Wyszlifowany na lustro to zawsze jakies 2-4*C mniej, najlepiej to uzyc ASIII, ale jak juz z tych dwoch to raczej ta od CoolerMastera. Jak zalozysz to zdaj relacje z temperaturek. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~death~ Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 tez ostatnio (4dni temu) kupilem tego cooler mastera )i duron 1.2GHz w obciazeniu przy 3000 rpm ma temp 42* na 1,35 GHz zwiekszam obroty do ok 3600 rpm i w obciazeniu ma 45* 8) .poprzednio mialem jakies badziewie typu made in china i na 1,2 GHz mial temperature srednio 55* 8O.Szkoda ze na max obrotach jest taki glosny ten wentyl. btw.czym sie poleruje spod radiatora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 wg mnie to ten cooler master to nic ciekawego, napewno nie lepsze a jak już to nie wiele od Titana, chyba, ze ktoś ma drugą wersje - special edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Pasta polerska, lub papierem sciernym o drobnych ziarenkach. Za jakies 3 godziny bede zakladal go i zobaczymy jak sie sprawuje. Dodam ze ta pasta od coolermastera jest biala, a ten titan jest z domieszka srebra dlatego nie wiem ktory bedzie lepszy. Jak juz bede zakladal to nie chce mi sie co chwila go zdejmowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 pasta titana nie widziała srebra nawet na obrazku - uzyj pasty coolermastera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...