david911 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witajcie Mam mały problemik z WMP11. Przez przypadek zamknąłem listę odtwarzania i teraz nie wiem jak ją przywrócić. Dokładnie chodzi mi o to miejsce: Jak to przywrócić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasarus Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Najpierw klikasz na strzałkę(czerwona kropka), następnie wybierasz "pokaż listę" niebieska kropka ;). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Najpierw klikasz na strzałkę(czerwona kropka), następnie wybierasz "pokaż listę" niebieska kropka ;). Pozdrawiam. Nawet bym na to nie wpadł :) Dzięki wielkie Temat do zamknięcia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...