Skocz do zawartości
Spyke

Brak Dźwięku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam taki problem, kupiłem karte graficzną saphire ati radeon hd 3650 512 mb 128 bit i gdy już zainstalowałem wszystkie sterowniki z płyty CD, którą dostałem razem z nią, okazało się, że nie działa mi dźwięk. Mam zintegrowaną karte dźwiękową NVIDIA® nForce Audio Codec Interface i karte dźwiękową Sound Blaster Live!

Przed podłączeniem karty graficznej miałem dźwięk i wszystko było OK, dźwięk działał na karcie SB Live!

Próbowałem już nie instalowac wszystkich tych sterowników z płyty, ale i tak nie pomogło, próbowałem również podłączyc tą SB Live! do innego slotu w płycie głównej, też nie działa...

Słyszałem też, że podobno karty z serii hd 2000 i 3000 mają wbudowaną karte dźwiękową i dlatego mi nie działa moja karta dźwiękowa ??

Prosze Was, pomóźcie mi !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jak muwi remix zajrzyj w ustawienia właściwości dzwięku i zmień preferowane urządzenie na to kture chcesz ponieważ piszesz iż posiadasz oprucz integry sb. a poprzednie sterowniki karty należy odinstalowywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, nie moge, bo mi w ogóle nie wykrywa tego SB Live! :(

I dzisiaj, odłączyłem tą nową karte graficzną i też mi nie wykrywał w menedzerze urzadzeń, a przed kupnem tej karty wszystko ładnie wykrywało i działał dźwięk... a może ten sb live! mi sie spalił czy co sie z nim stało?!?! :( :(

Jeszcze sprobuje kupic nowa za 30 zl i zobacze :]

Edytowane przez Spyke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi