krq Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, mam problem z nagrywarką LG GH22NS30. Gdy uruchomiłem ją pierwszy raz, zaczęła instalować grę, po czym się zawiesił system. Po restarcie kompa, nie chciał się uruchomić (musiałem odłączyć starą nagrywarkę ATA). Odpalam kompa, wchodzę w mój komputer, daję refresh, żeby zobaczyć jaką mam płytę w napędzie i system pada. Ktoś wie czym to jest spowodowane? Mój PC Płyta główna: ASUS M2N4-SLI Procesor: Athlon 64 3800+ Ram 2x2gb palit 800 mhz Grafa Geforce 7300GT Thx z góry za pomoc. Edytowane 24 Stycznia 2009 przez krq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 U mnie śmiga bez zarzutu. Ja zaraz po kupnie zaflashowałem nowy firmware. http://www.cdrinfo.pl/hardware/314-LG-GH22NS30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...