X800 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam, Sprawa wygląda tak: Znajomy ma dwa kompy, każdy z nich na płycie z P35 (GB EP35-xxxx, a druga to jakiś ASUS). Problem jest taki, gdy przywiózł mi te kompy żebym wgrał mu WinXP wszystko poszło sprawnie i u mnie działało OK. Jednak gdy u siebie podłączył swoją myszkę również na USB, to kursor ani drgnie ;/ Stara mysz na PS2 działa. Obsługa myszy USB w biosie włączona, próby odinstalowania z panelu sterowania myszki również nic nie dały. Co tutaj można poradzić? Oczywiście sam gryzoń jest sprawny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hef44 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 A USB sprawdzone ? :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jasne, moja mycha podczas instalacji chodziła właśnie z tego portu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Manager urzadzen sprawdzony ? Czy nie ma jakis nie zainstalowanych rzeczy na usb ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Manager urzadzen sprawdzony ? Czy nie ma jakis nie zainstalowanych rzeczy na usb ;>?Wszystko jest tam ok, tak myśle czy dałoby coś przeinstalowanie sterowników od Chipsetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zarzadzanie energia i wylaczanie portow USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 W skrajnych przypadkach może zachodzić konflikt sterowników między urządzeniami USB podłączanymi pod ten sam port. Jednak podłączenie urządzenia do innego portu powinno wykryć i zainstalować mysz poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zastanawia mnie czy nie masz jakis nieznanych niezainstalowanych urzadzen w menadzerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...