Skocz do zawartości
Banerek

Format Bez Płyty I Nie Moge Uruchomić Komputera.

Rekomendowane odpowiedzi

Siema. Mam problem. Gdy chce włączyć komputer to wyświetla mi się (tak jak normalnie) ekran na którym jest esc elitegroup radeon itp, potem ekran z z ładowaniem pisze, żeby wejsc do biosu trzeba nacisnąc cos tam i potem zamiast ładowania paska windows, znów wyświetla się 1 ekran (ten co na początku) i nic stoi... Jeszcze rano po zresetowaniu było dobrze, ale teraz nic nie pomaga, a jak wkładam płytę od windowsa i dyskietkę startową (której potrzebuje do formata) i nic nie reaguje, czy jest inna opcja zrobienia formata? albo wie ktoś co jest tym spowodowane? Z góry dzięki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam, ale już udało mi się zrobić format, który i tak nie pomógł, dalej mam ten sam problem, z tymi ekranami, wie ktoś czym może to być spowodowane? Wiem, że to nie ten dział, ale nie znalazłem odpowiedniego, a myślałem, że to problem z windowsem... Już nie wiem sam ma ktoś jakieś sugestie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie prosciej napisac, ze Ci sie komputer resetuje podczas uruchamiania systemu zamiast pisac cos o ekranach?

Jaki masz zasilacz? (model i marka)

Uzyj MHDD i zrob skan 2x F4 do tego smart F8 i daj screeny.

Jaki dysk? Ile partycji? Na ktorej jest system?

Wykonales naprawe systemu czy zrobiles format partycji i zainstalowales jeszcze raz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie odpisałem, ponieważ nie zauważyłem tego, raczej nie mam skąd skołować nowego zasilacza, ale zaraz sprawdzę (podejrzewam, ze jakiś bez firmowy) i odpiszę...

Oo Modecom feel 350 atx...

Edytowane przez Banerek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi