SzymonSR Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam! Czy ktoś może wie czy można odtwarzać filmy na PSOne? Czy trzeba je jakoś specjalnie nagrywać? Może wystarczy nagrać VideoCD? Trzeba coś dogrywać na płytke by konsola odtworzyła film? Czy można to nagrywać na zwyczajnej płycie CD-RW? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tylko i wyłącznie VCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSR Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tylko i wyłącznie VCD.To znaczy że odtwarza? Ty aby nie mylisz konsol? Bo raz mi mówią że można raz że nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Tylko i wyłącznie VCD.Żeby odpalić VCD na szaraczku, potrzeba było specjalnego adaptera: http://www.easybuy2000.com/store/playstati...videocard.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) To znaczy że odtwarza? Ty aby nie mylisz konsol? Bo raz mi mówią że można raz że nie... SCPH-5903 - Only model capable of playing Video CD movies.AFAIR do innych modeli jakąś przystawkę się kupowało, ale szczegółów nie pamiętam. Musisz poszukać w googlach ;] Zresztą szkoda czasu i nerwów, po co ci to? edit: o Grobel był szybszy ~~ Edytowane 24 Stycznia 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonSR Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Widzę że sie nierozumiemy... Nie chodzi mi o PSX tylko o PSOne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie, na "PSOne!!!" sie nie da bo nie podepniesz karty do odtwarzania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dokładnie. Ten Adapter pasuje do starego szaraka. Wiem bo sam to testowałem. Ale daję głowę uciąć, że oglądałem kiedyś jakiś film bez tej podstawki. Był to jakiś Ruski erotyk ;) Więc może się da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 dało sie swego czasu konwertować filmy i nagrywac je na plytke wraz z odtwarzaczem. Ale mi sie tego nie udało uruchomić nigdy. Za mały wtedy chyba byłem i szybko odpuściłem. Ale na pewno sie da bo widzialem na giełdzie filmy dla dorosłych właśnie na PSX'a bez zadnych przystawek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...