diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 no wlasnie mam znimi problem bo pozainstalowaniu , kaszani mi sie gta3 tzn : tak jakby bylo jakies dziwne odswiezanie wlaczone tak obraz wyglada, a inne gry sa ok , co mam zrobic , mam zainstalowanego refreshlocka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 czy nikt niema tego problemu w tej grze z tymi dentkami? ze mu sie odswiezanie dupczy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie wszystko dobrze. :) Radze poszukać nvidia refresh fix do w2k/xp, o ile je masz. Albo to jakiś efekt uboczny tej dziury w DX8.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zainstaluj nvidiarefresh bo pewnie masz winXP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 zainstalowalem wszystkei gry dzialaja ok ale w gta3 sie dupi odswiezanie a na kaxdych innych dentkach jest wporzadku co jest?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Umnie wszystko OK na WIN 98 GTA 3 bez zastrzeżeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 hehe umnie tez ale nakazdych dentkach procz 29,42 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denes Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 http://www.3dfxzone.it/files/nvidia/nvrt_06b.zip sciągnij ten programik i ustaw ręcznie odswierzanie, uważaj sprawdź max odświerzanie jakie wytrzymuje monitor, program nie sprawdza tego. Ja mam tak ustawione i nie schodze w GTA poniżej 85 Hz[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 hehe umnie tez ale nakazdych dentkach procz 29,42 A 29.60 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...