luk-kra Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam, zastanawiam się nad monitorem panoramicznym myślałem nad LG W1952TQ-PF 19" ale wpadł mi w oko ten 19" Samsung SyncMaster 953BW zwróciłem na niego uwagę ponieważ ma błyszcząca matrycę, co o nim myślicie? lg ma w 19" jakiś z błyszcząca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Błyszczaca matryca nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem ponieważ mocniej odbija światło, co czasami może przeszkadzać... Co do pyatania o monitory LG - to te mające symbol TG (G - gloss) są chyba z błyszczącą matrycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak Ci wpadł w oko ten LG http://maxcomp.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=8489 to go kupuj nie masz co zastanawiać się nad Samsungiem tak uważam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk-kra Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 oglądałem LG w mediamarkt i bardzo mi się podobał ale cena w media ponad 700zł :blink: samsung wyświetlał wszystko bardzo czerwono. a może polecicie jakąś 20 calowy czy w takiej cenie około 500zł nie ma nic dobrego oprócz tej 19" LG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 A Samsung T190? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Ewentualnie IIYAMA E2202WS-B2 - trochę większy, ale oczywiście coś za coś :) Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Deliriously Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jeżeli podoba Ci sie ta 19" od LG to może zastanów się nad tym modelem: LG W2042T-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk-kra Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 iiyama juz za droga. wezmę chyba tą 19 LG chyba że kasa pozwoli to 20" też od LG W2052TQ-PF bo to jest chyba odpowiednik tej 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 ... jeżeli dasz rade finansowo to jaka najbradziej Zdecyduj się na LG W2052TQ-PF, chociaż jak dobrze poszukasz to napewno znajdziesz gdzieś ten monitor trochę taniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk-kra Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) a czy samsungi lub iiyama maja monitory odpowiadające tym LG W1952TQ-PF lub LG W2052TQ-PF czy te monitory Lg nie mają sobie równych w tej klasie cenowej? nie patrze na 22" bo dobra 22" już trochę kosztuje a uważam że najlepiej kupić najlepszą rzecz w tej klasie cenowej na jaką mnie stać Edytowane 30 Stycznia 2009 przez luk-kra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 obie frimy mają dobry sprzęt i nie chcę negować ich produktów, LG ma prawdopodobnie lepsze matryce i ich podświetlenie (w końcu APPLE podpisał umowę wlaśnie z nimi żeby korzystać przez najblizszych 5 lat z matryc LG - więc jest to raczej dobre świadectwo jakości), plus dobra gwarancja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killers Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Oba monitory mają takie same oznaczenia wiec są tak samo dobre wyświetlają obraz, różnica to: rozdzielczość i ten jeden cala który w sumie nie robi różnicy. O jakości matryc nie będę pisał bo zrobił to TheGent nawiązując do kontraktu Appla z LG Reasumując LG W2052TQ-PF minimalnie lepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...