bielski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 witam interesuje mnie kupno kruszarki do lodu, fajne sa drinki/napoje gdzie cała szklana jest wypełniona lodem drobnym :] i tu pytanie, czy cos takiego http://www.allegro.pl/item538613095_rewela..._lodu_nowa.html jest warte uwagi ? chodzi mi o to czy jak kupie to sie nei rozleci jak zaczne machac lod xD z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie wyglada mi to na solidną maszynkę, wiem ze w porządniejszych robotach kuchennych mozna kruszyc lód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Też się nad taką reczną zastanawiam więc z chęcią wysłucham uwag. Posiadam elektryczną - TAKĄ ale nie jestem z niej mega zadowolony, sporo lodu zostaje w bębnie zamiast w pojemniku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 Pytanie nieco stare ale podbijam. Co polecicie w tym roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2019 1 godzinę temu, gwzd napisał: Co polecicie w tym roku? Zmianę forum, sama zmiana konta niewiele pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...