lekos Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Witam mam internet z Netii i router WAG 200 Linksys i do dzisiejszego dnie chodziło bardzo dobrze ale wieczorem chciałem korzystać z internetu to nie mogłem się połączyć. Pokazywało mi tylko połączenia lokalne a do sieci nie. Sprawdziłem kilka razy wszystkie kable (do telefonu, ethernetu) i wszystko było dobrze podłączone ale nie swieciła dioda od kabla telefonicznego. Myślałem może że wina leży po stronie Netii ale podlączyłem mój stary modem Sagema i bez problemu podłączyłem się do internetu. Jaka może być tego przyczyna? Dodam jeszcze, że zresetowałem ustawienia routera i chcę go zainstalować ponownie to wyskakuje mi że nie może skonfigurować bramki i mam sprawdzić wszytstkie polączenia. Edytowane 25 Stycznia 2009 przez lekos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 A co masz ustawione w DSL modulation na stronie do ustawień rutera (192.168.1.1) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel777 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 a zaktualizowałeś oprogramowanie wag 200 do najnowszego? W starszym oprogramowaniu miałem to samo ale jak zaktualizowałem problem znikł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...