david911 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Witajcie Mam problem z pakietem Nero. Początkowo miałem zainstalowaną wersję 9, lecz chciałem w pełni z niej korzystać i użyłem jakiegoś Patchera, dzięki któremu miały się skończyć problemy z aktywacją obcych licencji. Niestety program ten unieruchomił nero, więc chciałem wrócić do poprzedniej stabilnej wersji, na której mogłem konwertować pliki na SVCD. Niestety nero nie chciało się poprawnie odinstalować, większość rzeczy wywalałem ręcznie (dane aplikacji, wpisy do rejestru, pliki z common files'a), niestety mimo tych zabiegów nie udało mi się uruchomić instalatora nero 8. Zainstalowałem 6 edycję, z czego jestem zadowolony (szybsze działanie, a najważniejsze programy [jak dla mnie Burning rom, Wave editor oraz Vision] działają bezproblemowo). Niestety nie ma róży bez kolców. Kiedy teraz wkładam płytkę do napędu, czy podłączam zewnętrzny dysk, pamięć pod USB wyświetla się menu - i są w nim luki jak na załączonym obrazku: Co mogę zrobić, aby to usunąć? Na pewno nie będę reinstalował systemu, gdyż robiłem to około miesiąc temu. Liczę na Waszą pomoc. Pozdrawiam i czekam na wszelkie rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Proponuje odinstalować całkiem nero i pozbyć się z dysku i rejestru jakichkolwiek po nim pozostałości. Jeśli nie da rady to istnieje takie narzędzie jak przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david911 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Proponuje odinstalować całkiem nero i pozbyć się z dysku i rejestru jakichkolwiek po nim pozostałości. Jeśli nie da rady to istnieje takie narzędzie jak przywracanie systemu. Trochę za dużo zmian wprowadziłem od grudnia żeby używać przywracanie systemu. A co do odinstalowania, to próbowałem, jednak po próbie pathowania kilku plików (dla usunięcia informacji o aktywacji pakietów innych firm) nie udawało mi się to. Ręcznie wywaliłem pliki z Program Files i z rejestru, jednak niestety nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...