20diaG Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Szukam płyty głównej, proszę o rady: do max ~250 zł (+- 10-15 zł) od razu mówie że GA-EP31-DS3L odpada, po dwóch dniach używania tej pracy jej żywot zakończył się osławionym BiosLockiem po ustawieniu timingów :/ do OC procesor E5200 mile widziany RAID Mam nadzieje że takie rzeczy to nie tylko w erze. ;d Edytowane 26 Stycznia 2009 przez 20diaG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Alledrogo.pl Kierunek -> MSI p35 neo2-fr/fir, Foxconn p35A-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
20diaG Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak wygląda awaryjność MSI? Nie chce znowu dwóch dni zabawy... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jak wygląda awaryjność MSI? Nie chce znowu dwóch dni zabawy... :/ to dozbieraj do czegoś lepszego. Jak od płyty za 2 stówy można oczekiwać jakiegoś super oc i stabilności.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
20diaG Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Dobra, w takim razie zmiana planów. :) do max ~500 zł (+- 10-15 zł) żadnego gigabyte! ;ddo OCprocesor E5200mile widziany RAIDSLI Bardzo proszę o rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Asus P5Q Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxe Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 ew uzywke z allegro p5q-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_135 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 A ja uważam, że ten wasz wszedzie polecany Asus względem ceny nic ciekawego nie oferuje. Ale fakt, faktem, kręcą na tym ludzie i dużo tego się sprzedaje. Ogólnie Biostar na p45 jest jedną z lepszych płytek, I45 za drogi, ale jego tańsza odmiana jest o ile pamiętam po 450 nowa. I tam nie ma wielkiego gadania i dylematu nad ilością faz, które i tak mogą tylko pozazdrościć stabilności tej na Biostar'ach. Jest za to lepszy dzwięk i dużo zbędności. Kto jak woli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 [*]żadnego gigabyte! ;d Mądry Polak po szkodzie, no nie? ;-) Też gigabyty przerabiałem i myślę to samo.: never more! ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...