Skocz do zawartości
KRECIO

SANDRA 2003 I PROBLEM

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczęło mi wyskakiwac takie gowno;

Ze nie może zainstalowac bazy danych i takie tam pierdzielenie, grunt ze chodzi o jakis plik „MDAC” i niestety nie mam porównawczych wynikow niby nic wielkiego ale przez to gowno nie pokazuje mi ile ciepla wydziela mój procek a to mnie teraz bardzo interesi…

Czy jest jakis sposób na naprawe tego bledu??

Probowalem juz odinsalowac i zainstalowac jeszcze raz nawet zrobilem reinstal windy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęło mi wyskakiwac takie gowno;

Ze nie może zainstalowac bazy danych i takie tam pierdzielenie, grunt ze chodzi o jakis plik „MDAC” i niestety nie mam porównawczych wynikow niby nic wielkiego ale przez to gowno nie pokazuje mi ile ciepla wydziela mój procek a to mnie teraz bardzo interesi…

Czy jest jakis sposób na naprawe tego bledu??

Probowalem juz odinsalowac i zainstalowac jeszcze raz nawet zrobilem reinstal windy :P

Musisz jej uaktualnic MDAC, przy pierwszym uruchomieniu powinna ci zameldowac ze jej tego brakuje i ze chce zassac te bibloteki.

Mi tak zrobila i mam wszystko cacy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys tesh zassalem jakas sanddre bez bazy danych, ale masz tutaj taka full wersje....

http://dockera.data.bg/programs/SiSoftware...2003.1.9.30.rar

tylko pamietaj, ze Sandra to stara oszustka ...... :D, chociaz fajna dupeczka, niepowiem ..... ]:->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi