KRECIO Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zaczęło mi wyskakiwac takie gowno; Ze nie może zainstalowac bazy danych i takie tam pierdzielenie, grunt ze chodzi o jakis plik „MDAC” i niestety nie mam porównawczych wynikow niby nic wielkiego ale przez to gowno nie pokazuje mi ile ciepla wydziela mój procek a to mnie teraz bardzo interesi… Czy jest jakis sposób na naprawe tego bledu?? Probowalem juz odinsalowac i zainstalowac jeszcze raz nawet zrobilem reinstal windy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zaczęło mi wyskakiwac takie gowno; Ze nie może zainstalowac bazy danych i takie tam pierdzielenie, grunt ze chodzi o jakis plik „MDAC” i niestety nie mam porównawczych wynikow niby nic wielkiego ale przez to gowno nie pokazuje mi ile ciepla wydziela mój procek a to mnie teraz bardzo interesi… Czy jest jakis sposób na naprawe tego bledu?? Probowalem juz odinsalowac i zainstalowac jeszcze raz nawet zrobilem reinstal windy :P Musisz jej uaktualnic MDAC, przy pierwszym uruchomieniu powinna ci zameldowac ze jej tego brakuje i ze chce zassac te bibloteki. Mi tak zrobila i mam wszystko cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 tak tylko ze ja nie moge niczego zassac bo jak daje update to on nie znajduje stronki!!ani zadnych uaktualnien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Miałem tak przy jakiejś poprzedniej wersji sandry, i też mi się nic nie udało zassać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 SANDRA SUXXXXXXXXXXXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 SANDRA SUXXXXXXXXXXXX Sandra roxx 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 SANDRA SUXXXXXXXXXXXX Sandra roxx 8) HIE HIE i tu bym polemizowal :P :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ja kiedys tesh zassalem jakas sanddre bez bazy danych, ale masz tutaj taka full wersje.... http://dockera.data.bg/programs/SiSoftware...2003.1.9.30.rar tylko pamietaj, ze Sandra to stara oszustka ...... :D, chociaz fajna dupeczka, niepowiem ..... ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 kurcze ja mam full wersje sandry chodzi o to ze zrypal mi sie rejest i posypala winda i po reistalce systemu przestala dzialac baza danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 kurcze ja mam full wersje sandry chodzi o to ze zrypal mi sie rejest i posypala winda i po reistalce systemu przestala dzialac baza danych A sprawdzales : Web Update Wizard ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 TAK i w miejscu Select update site-->site nic nie ma napisane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 TAK i w miejscu Select update site-->site nic nie ma napisane :( Looknij na poczte, moze to ci pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Yhhh a ja Sandre uwazam za wielki skarb............. dlatego ja juz dawno zakopalem :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...