MKa11 Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 http://service.madonion.com/compare?2k1=3196626 dzisiaj jeszcze pobawie sie na Win XP - moze bedzie wyzej? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 No moze uda mi sie byc pierwsza osoba ktora ci gratuluje :lol: yeahhhhhh byle tak dalej wlasnie ogladam twoje wyniki na MadOnion az milo popatrzec bravo :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Gratulacje. I pytanie dlaczego tam jest napisane że masz AGP 2x? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Też się przyłączam do gratulacji ;) Narazie chyba będzie jeden z najlepszych wyników w Polsce : ) Nielicząc oczywiście mojego ... Jednak nie konkretnego zdradze wyniku - ale byłbym na 3 miejscu w Fastest Webmasters. : )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Też się przyłączam do gratulacji ;) Narazie chyba będzie jeden z najlepszych wyników w Polsce : ) Nielicząc oczywiście mojego ... Jednak nie konkretnego zdradze wyniku - ale byłbym na 3 miejscu w Fastest Webmasters. : )) A Ty ile robisz i na jakim konkretnie sprzęcie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Wynik rewelacyjny.Gratulacje. Nie to co mój Gf2 MX :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Gratulacje i oby tak dalej. :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Wynik rewelacyjny.Gratulacje. Nie to co mój Gf2 MX :oops: Gratutacje Ci MKa11!!! :):):) Yoshi ile masz w 3dmark2001 w default a ile w 1024x768 ale w 16 bitach (32 bity bolaczka gf2mx) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 A Ty ile robisz i na jakim konkretnie sprzęcie? :) Hmm... Będzie to: EPoX 8K3A+ Rev 1.1 (;-PPPPPPPPPPPP) XP2000+ @ 1830 MHz (10x183) Leadtek Winfast Ti4600 350/750 (bez artefaktów) Wynik w granicach: 12 700 do 12 800 3D Marków. Przydałby sie Northwood =P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 No i oczywiście pragnę podziękować p. Mirkowi z firmy Insert MM za udostępnienie procka i płyty do tygodniowych testów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 http://service.madonion.com/compare?2k1=3196626 dzisiaj jeszcze pobawie sie na Win XP - moze bedzie wyzej? :) fiu, fiu ! pozazdroscic :oops: BTW juz ktos o to pytal : dlaczego AGP x2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Hyhy - mały update http://service.madonion.com/compare?2k1=3200022 co do AGPx2 - płyta ustawiała automatycznie :P ale już ją "naprostowałem" :mrgreen: taktowanie grafy - 333/666 - no cóż - ti tylko ti4400 :P Radek - ale ja to robie na swoim sprzęcie :P a nie wypożyczonym tak jak ty i Polarny :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Radek - ale ja to robie na swoim sprzęcie :P a nie wypożyczonym tak jak ty i Polarny :P Płyta i proc nie mój - ja już nie mam kasy, kieszonkowego, a nawet kieszonkowego na wycieczke (znów będę musiał pożyczać :D ), ale Ti4600 jest Moje :D Chyba mam świra co nie ? ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Chyba mam świra co nie ? ; Pragnę potwierdzić tą informację :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 no niezli jestecie!!! powaga. Ale moim zdaniem miec 7000kt na WLASNYM!!! kupionym przez zarobione przez siebie lub dostane pieniadze to suxes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 no niezli jestecie!!! powaga. Ale moim zdaniem miec 7000kt na WLASNYM!!! kupionym przez zarobione przez siebie lub dostane pieniadze to suxes.7k to nie problem nawet zwykły gf 3 tyle wyciągnie ze średniej klasy prockiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayor Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 heh ale sa jeszcze tacy co na 3DMarku2k maja 650pkt :) no co? nie patrzcie na mnie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 heh ale sa jeszcze tacy co na 3DMarku2k maja 650pkt :) no co? nie patrzcie na mnie :roll:650 czy 6500 ? Jaki masz sprzecik ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Ja to kurna mam pecha Mka11 ma 333/666, a ja mam "aż"295/635, no i jeszcze w OpenGL chodz fatalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 CO oznacza pure hardware, ja mam tylko hardware, gdzie sie to zmienia mam p4 1,4 256 RIMM płyte ECS(chyba) i gf2pro i mam 3100 w 3dmarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam L Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Gratuluje takiego wyniku. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 CO oznacza pure hardware, ja mam tylko hardware, gdzie sie to zmienia mam p4 1,4 256 RIMM płyte ECS(chyba) i gf2pro i mam 3100 w 3dmarku Nie wiem o co Ci chodzi ? Skad wziales pure hardware, gdzie to pisze ? A co do wyniku 3dmark to bardzo malutko jak na ten sprzet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 PURE widzialem na Gf4 i Radeon8500 ale nie wiem o co biega wlaczam i patrze:)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...