diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 no wlasnie ile macie ja mam w 1024x768 - 121fps , a z wlaczonym antyaliasingiem QUNICy tez w 1024 mam 106fps a jak uwas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 a jak to się testuje :?: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Powiedz mi jak zmienić na 1024x768 to też przetestuje.... ( standardowo mam 800x600 ) Co wpisujesz w konsoli by zmierzyć FPS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 tam w katalogu system jest plik benchmark no i sie go wlacza to leci benchmark a potem wynik sie zapisuje w pliku tekstowym benchmark , standardowao wlacza sie w 640 wiec trzeba wlaczyc np . dos navigatora i dac f4 i zmienic tam w sciezce rodzialke z 640 na 1024 i wszytsko gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Qrcze widac potege GF4 :/. Ja nie bede testowal bo bym ta gre sciagal z dwa dni, a wyniki to bym mial z 40Fps :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 jutro dam znać ile było :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Nie da sie tego odpalic !!! Tzn. odpala sie ale nie benchmarkuje. Zreszta albo mam zle sterowniki albo ta gra w tej wersji ma tyle bugow, ze szok. Nie widac textur postaci, prawie wszystkie podlogi sa biale. E tam, narazie sux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Nie da sie tego odpalic !!! Tzn. odpala sie ale nie benchmarkuje. Zreszta albo mam zle sterowniki albo ta gra w tej wersji ma tyle bugow, ze szok. Nie widac textur postaci, prawie wszystkie podlogi sa biale. E tam, narazie sux. u mnie chodzi spoko zobacze jak benchmark :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Moze ktos dac jeszcze raz linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Do posiadaczy gf2mx. Czy Wy tez macie bugow od cholery ? Moze inne dentki cos zmienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Do posiadaczy gf2mx. Czy Wy tez macie bugow od cholery ? Moze inne dentki cos zmienia ? jak namówie brata na zainstalowanie unreal-a to zobacze co z tym gf2mx. sam jestem ciekawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Mi na gf2MX wywala jakieś błędy enginu przy włączaniu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 mozna ja tez sciganac z www.windowsupdate.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 kurde nie da rady a jakis zagraniczny serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Jest na gry.wp.pl w dziale pliki albo jeszcze bedzie na glownej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Po windows Xp wywala jakis straszny błąd i sie nie uruchamia. U was tesh po Xp'kiem coś szwankuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Dudko Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 NO jeszcze 10 MB zostalo do sciagniecia :) jak tylko uruchomie to przetestuje to wtedy wam pokaze ile mam klateczek :) Athlon XP 2200+ (11x166MHz) , EPOX8KHA+ , 512DDR Elixir , GF4 Ti4200 @315 / @635 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie na GD 256 dziala ok, Na GF3 TI500 tez ok, Na Ati Radeon 8500 tez dziala i ne ma bugow. Teraz odpalam na I810 :D zobaczymy czy pojdzie. Benchmarkow jeszcze nie robilem zrobie troche pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie benchmark wywala "General protection fault!"... i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie benchmark wywala "General protection fault!"... i tyleMam ten sam error. Moze to wina W XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Mam ten sam error. Moze to wina W XP? Zaraz sprawdze na drugim PCcie, a potem przeinstaluje dętki (obecne to 23.10). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zaraz sprawdze na drugim PCcie, a potem przeinstaluje dętki (obecne to 23.10). Wyższe od 23.12 wieszają system :) Przy uruchamianiu systemu widze strzałke i tak można czekać w nieskonczonosc (strzalka nie reaguje na mysza ofcors)... A na 23.12 mam ten sam błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Dudko Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 no wlasnie ile macie ja mam w 1024x768 - 121fps , a z wlaczonym antyaliasingiem QUNICy tez w 1024 mam 106fps a jak uwas No moge sie juz z wami podzielic wrazeniami z UNREALA II , jezeli chodzi o ilosc FPS to nie dziala mi benchamrk wywala jakis error. A co do gry to testowalem w takich ustawieniach 1024x768 + 4Sx AA + 4sample filtrowanie i chodzilo zajeb... plynnie wiec na pewno nie mniej niz 30/40 FPS w 1152x864 zmniejszylem filtrowanie do 2 sampli i tez jest OK. W 1280x960 musialem zmienic antyaliasing do QUINCUNX'a i 2 sample filtrowanie . W 1600x1200 wlaczone tylko antyaliasing QUINCUNX i plynnie bez zaciec. Wiec podsumowujac jezeli chodzi o silnik graficzny to jest OK ale jak juz ktos napisal wczesniej NA PEWNO UNREAL NIE BEDZIE KONKURENTEM GRAFICZNYM DLA DOOMA 3 bo tak prawde mowiac to roznica w grafice do Unreala Turnament 1 jest wedlug mnie niewielka troche lepsze tekstury/ nic rewelacyjnego ale to tylko wersja alpha wiec zobaczymy. HE chcial bym zeby tak plynnie chodzil u mnie DOOM3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Jest, wreszcie naprawione !!! Mialem cale biale podlogi dlatego, ze w zakladkach d3d (dentki 29.20) mialem ustawione "wlacz emulacje tablicy mgly" na disable. Wlaczylem i juz spoko. Grafa super. No moze nie powala na kolana ale jest lepsza od tego co widzialem dotychczas w grach fpp. Na 1024x768 troche sciemnia. Na 640x480 chodzi zajebiscie plynnie. W pliczku konfiguracyjnym pozmienialem wszystko na UltraHigh wiec moze bez zmian tego byloby i plynnie na 1024x768. Nie chce mi chodzic benchmark - tzn odpala sie ale stoi w miejscu i jedyne co sie da zrobic to ruszac myszka. Znalazlem tez opcje zmieniajaca orietacje mychy - to dla tych, ktorzy ruszajac mycha w dol podnasza celownik do gory (vide JA :) ) Trza isc pograc, nara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie benchmark wywala "General protection fault!"... i tyleWitaj w klubie - Win XP coś tu chyba miesza :( (u mnie to samo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 no ludzie benchamrkujcie ta gierka , walnalem testy na ultra high w 1024 wszystko z antyaliasingiem QUINCY i mam 104fps no chlopaki a jak uwas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 a ja ma taki oto blad przy uruchamianiu: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 601 MHz with 125MB RAM Video: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 no ludzie benchamrkujcie ta gierka , walnalem testy na ultra high w 1024 wszystko z antyaliasingiem QUINCY i mam 104fps no chlopaki a jak uwas? Z checia bym to zrobil ale jak wlaczam tego p*** benchmarka to nic sie nie dzieje tylko moge myszka krecic (nawet sie nie da chodzic). a ja ma taki oto blad przy uruchamianiu: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 601 MHz with 125MB RAM Video: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine Co do tego bledu i wogole to jest cos nakopane w pliczku ut2.ini Tam jest bodajrze notka o czyms takim jak ALAudio - moze cos pokombinujecie. Ja mam winXP i mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 U mnie 106fps na det. 28.32 a tak przy okazji to jak zmienic na UltraHigh w grze i benchmarku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 hmm niewiem mi ta giera chodzi bez zadnego problemu ale cza zainstalowac te openAL dla audio bo inaczej niepiodjzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...