erio Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Qrcze widac potege GF4 :/. Ja nie bede testowal bo bym ta gre sciagal z dwa dni, a wyniki to bym mial z 40Fps :(. PiT_er ... strzał w dziesiatke .... mam dokladnie 40.206630 fps :)))) [ w 1024x768 ... bez cziterki ;) ] Ile masz 2dmarkow na tym CLAPie i 2.7 Ghz ????? przyznaj sie ??? CLAP RULEZ :))) BTW ... mam winXP ... i wszystko chula od 1 razu :))) 0 problemów detki jak zwykle najnowsze [29.42] :) ... ja nie wiem... mialem wszystkie detki jakie wyszly chyba ... i kazde nowsze byly lepsze od poprzednich :))) ja to chyba dziwny jestem :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Qrcze widac potege GF4 :/. Ja nie bede testowal bo bym ta gre sciagal z dwa dni, a wyniki to bym mial z 40Fps :(. PiT_er ... strzał w dziesiatke .... mam dokladnie 40.206630 fps :)))) [ w 1024x768 ... bez cziterki ;) ] Ile masz 2dmarkow na tym CLAPie i 2.7 Ghz ????? przyznaj sie ??? CLAP RULEZ :))) BTW ... mam winXP ... i wszystko chula od 1 razu :))) 0 problemów detki jak zwykle najnowsze [29.42] :) ... ja nie wiem... mialem wszystkie detki jakie wyszly chyba ... i kazde nowsze byly lepsze od poprzednich :))) ja to chyba dziwny jestem :))) Jak pisales tego posta to 29.42 nie byly najnowszymi :) Sa juz dentki 29.60. A co do tego, ze im nowsze tym lepiej dzialaja to u mnie jest podobnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ja mam 89 klatek 1024x768 a z aa quincuix 80 :D pod WindowsXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 PiT_er ... strzał w dziesiatke .... mam dokladnie 40.206630 fps :)))) [ w 1024x768 ... bez cziterki ;) ] Ile masz 2dmarkow na tym CLAPie i 2.7 Ghz ????? przyznaj sie ??? Sa juz dentki 29.60. A co do tego, ze im nowsze tym lepiej dzialaja to u mnie jest podobnie :) 29.42 sa najnowsze do sciagniecia z www.nvidia.com .... ja tylko z tamtad sciagam .... az tak mi sie nie spieszy do najnowszych zeby bety testowac siakieś ;) Piter ... oczywiscie chodzi mi o 3dMarki 2001 :))) nie o 2dmarki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ja mam 100 klatek w 800-600, reszty ustawien niezmienilem bo czasu nie ma i jutro sie tym pobawie. Tez mialem problem w win XP (Error no label) przeinstalowalem gierke i benchmark dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bones123 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 a moze ktos powie skąd można zaciągnąć tego unreala ?to sobie tez przetestuję i się podziele wynikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zmiana na UltraHigh nic nie daje, poprostu brak większych textur. Na 4 najwyższych poziomach jest tak samo tzn High, Higher, Super High i Ultra High. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 yuri a na jakim sprzecie masz te 89fps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 yuri a na jakim sprzecie masz te 89fps ? duron 1000@1133 i karta dokładnie jak twoja ale nie kręcona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ok... panowie wczoraj sciagnolem to demo z gry.wp.pl .... ale jako ze jest tam trudno sie dostac... to przez najblizsze pare dni udostepniam instalke tego unreala i obrazy GTA3 na FTPie :)) bo cos widze ze mamy jeszcze na forum paru maruderow ... na nocki kompa bede wyklaczal ... chyba ze ktos bedzie sciagal ... jest tam jeszcze pare innych ciekawych rzeczy ... jak chcecie to iakieś filmy tez moge wrzucic :)co tam mam akurat jeszcze nie nagrane :) 213.25.34.87 user i haslo : tweak aha dajcie znac na GG jak cos bedziecie ciagnac - 1509112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Chlopaki powiedzcie mi co Wam pisze w tym okienku jak sie odpala benchmark. Tylko dokladnie co do znaczka - nie chce mi to dzialac bo moze cos jest skopane w tym pliku i bym to zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Chlopaki powiedzcie mi co Wam pisze w tym okienku jak sie odpala benchmark. Tylko dokladnie co do znaczka - nie chce mi to dzialac bo moze cos jest skopane w tym pliku i bym to zmienil. Ja mam dokładnie to: No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1537 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200 General protection fault! History: ASceneManager::SceneStarted <- ASceneManager::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ja mam cos podobnego: No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 652 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 General protection fault! History: ASceneManager::SceneStarted <- ASceneManager::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ja mam cos podobnego: No Label OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 652 MHz with 255MB RAM Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 General protection fault! History: ASceneManager::SceneStarted <- ASceneManager::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Odinstalujcie i zainstalujcie ponownie gre ... po jej uruchomieniu benchmark niekktorym przestaje dzialac, benchmarkujcie w 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 845 MHz with 191MB RAM Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine A ja mam tez to samo, nie wiecie co z tym zrobic ? Z tego co tu wyczytalem to brakuje skladniku do efektow dzwiekowych 3D (ALAudio jest od tego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Juz cos wykminilem, wszedlem do folderu unreala i zaczalem szukac instalki OpenAL, patrze jest taki folder i jest instalka to wlaczam instalke ok zainstalowalo sie i uruchamiam gre i rox :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...