Skocz do zawartości
diolek

ile macie w benchmarku UNREaLA 2003

Rekomendowane odpowiedzi

Qrcze widac potege GF4 :/. Ja nie bede testowal bo bym ta gre sciagal z dwa dni, a wyniki to bym mial z 40Fps :(.

PiT_er ... strzał w dziesiatke .... mam dokladnie 40.206630 fps :)))) [ w 1024x768 ... bez cziterki ;) ] Ile masz 2dmarkow na tym CLAPie i 2.7 Ghz ????? przyznaj sie ???

CLAP RULEZ :)))

BTW ... mam winXP ... i wszystko chula od 1 razu :))) 0 problemów

detki jak zwykle najnowsze [29.42] :) ... ja nie wiem... mialem wszystkie detki jakie wyszly chyba ... i kazde nowsze byly lepsze od poprzednich :))) ja to chyba dziwny jestem :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrcze widac potege GF4 :/. Ja nie bede testowal bo bym ta gre sciagal z dwa dni, a wyniki to bym mial z 40Fps :(.

PiT_er ... strzał w dziesiatke .... mam dokladnie 40.206630 fps :)))) [ w 1024x768 ... bez cziterki ;) ] Ile masz 2dmarkow na tym CLAPie i 2.7 Ghz ????? przyznaj sie ???

CLAP RULEZ :)))

BTW ... mam winXP ... i wszystko chula od 1 razu :))) 0 problemów

detki jak zwykle najnowsze [29.42] :) ... ja nie wiem... mialem wszystkie detki jakie wyszly chyba ... i kazde nowsze byly lepsze od poprzednich :))) ja to chyba dziwny jestem :)))

Jak pisales tego posta to 29.42 nie byly najnowszymi :)

Sa juz dentki 29.60.

A co do tego, ze im nowsze tym lepiej dzialaja to u mnie jest podobnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa juz dentki 29.60.

A co do tego, ze im nowsze tym lepiej dzialaja to u mnie jest podobnie :)

29.42 sa najnowsze do sciagniecia z www.nvidia.com .... ja tylko z tamtad sciagam .... az tak mi sie nie spieszy do najnowszych zeby bety testowac siakieś ;)

Piter ... oczywiscie chodzi mi o 3dMarki 2001 :))) nie o 2dmarki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok... panowie wczoraj sciagnolem to demo z gry.wp.pl .... ale jako ze jest tam trudno sie dostac... to przez najblizsze pare dni udostepniam instalke tego unreala i obrazy GTA3 na FTPie :)) bo cos widze ze mamy jeszcze na forum paru maruderow ... na nocki kompa bede wyklaczal ... chyba ze ktos bedzie sciagal ... jest tam jeszcze pare innych ciekawych rzeczy ... jak chcecie to iakieś filmy tez moge wrzucic :)co tam mam akurat jeszcze nie nagrane :)

213.25.34.87 user i haslo : tweak

aha dajcie znac na GG jak cos bedziecie ciagnac - 1509112

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chlopaki powiedzcie mi co Wam pisze w tym okienku jak sie odpala benchmark. Tylko dokladnie co do znaczka - nie chce mi to dzialac bo moze cos jest skopane w tym pliku i bym to zmienil.

Ja mam dokładnie to:

No Label

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1537 MHz with 511MB RAM

Video: NVIDIA GeForce3 Ti 200

General protection fault!

History: ASceneManager::SceneStarted <- ASceneManager::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam cos podobnego:

No Label

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 652 MHz with 255MB RAM

Video: NVIDIA GeForce2 MX/MX 400

History: ASceneManager::SceneStarted <- ASceneManager::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam cos podobnego:

No Label

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 652 MHz with 255MB RAM

Odinstalujcie i zainstalujcie ponownie gre ... po jej uruchomieniu benchmark niekktorym przestaje dzialac, benchmarkujcie w 1024x768

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Label

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 845 MHz with 191MB RAM

Can't find file for package 'ALAudio'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

A ja mam tez to samo, nie wiecie co z tym zrobic ?

Z tego co tu wyczytalem to brakuje skladniku do efektow dzwiekowych 3D (ALAudio jest od tego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi