ironman Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Witam, poszukuje sprzętu który będzie podstawą pod kino domowe. Narazie chciałbym kupić amplituner plus 2 kolumny. Przeszedłem sie po sklepach i każdy swoje chwali. Starają mi się wcisnąć Denona avr 1909 i do tego kolumny jbl es80 Czy można lepiej w podobnej cenie? Czy macie inne propozycje? Pomieszczenie gdzie będzie to ustawione ma około 20 m^2 ale jest otwarte na kuchnie, przedpokój. Sprzet ma służyć do słuchania muzyki, a także do oglądania filmów na dvd. Odsłuchałem dzisiaj kilka głośników, ale rożne warunki, rożne ustawienia i w głowie postał zamęt. Najfajniej brzmiały dla mnie jbl es100 , ale to spore i raczej za duże jak na mój pokój ? bo przecież nie będe słuchać muzyki tak głośno żeby na całej ulicy było mnie słychać. wiem że forum może nie te, tak więc jeżeli znasz bardziej specjalistyczne forum , gdzie są podobne tematy i porady na nie, to poproszę o link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 zapytaj tutaj http://forum.mp3store.pl/index.php?showforum=170 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, poszukuje sprzętu który będzie podstawą pod kino domowe. Narazie chciałbym kupić amplituner plus 2 kolumny. Przeszedłem sie po sklepach i każdy swoje chwali. Starają mi się wcisnąć Denona avr 1909 i do tego kolumny jbl es80 Czy można lepiej w podobnej cenie? Czy macie inne propozycje? Pomieszczenie gdzie będzie to ustawione ma około 20 m^2 ale jest otwarte na kuchnie, przedpokój. Sprzet ma służyć do słuchania muzyki, a także do oglądania filmów na dvd. Odsłuchałem dzisiaj kilka głośników, ale rożne warunki, rożne ustawienia i w głowie postał zamęt. Najfajniej brzmiały dla mnie jbl es100 , ale to spore i raczej za duże jak na mój pokój ? bo przecież nie będe słuchać muzyki tak głośno żeby na całej ulicy było mnie słychać. wiem że forum może nie te, tak więc jeżeli znasz bardziej specjalistyczne forum , gdzie są podobne tematy i porady na nie, to poproszę o link Denon 1909 to dobry ampli ... podobnie jak Yamaha 663 i ONKYO 606 - wszystkie mają bi-amp, korekcję akustyki pomieszczenia EQ, odtwarzanie PCM przez HDMI . ps. te JBL es bym nie kupował Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Kyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironman Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 zalezy mi na tym żeby dzwiek szedł z hdmi na kolumny. Wiem że onkyo 506 tego nie zapewnia, a denon? Jakie głośniki polecacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Mamy przyklejony temat o audio! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...