Tomeq Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Mam takie pytanka dotyczace tego programu :) 1.Czy jest mozliwe zeby informowal mnie jakos na biezaco o tym, ze ktos z sieci lokalnej wszedl na mojego kompa w otoczeniu lub zaczal sciagac jakis plik?? 2. Czy da sie zrobic tak, aby ta kula ktora pojawia sie po instalce pokazywala kto wszedl na mojego kompa tzn. wysuwala by sie i pisala badz jego IP albo NICKA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Nikt mi nie pomoze ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Musial bys poszukac na stronie symanteca jakis tutorial i tam powinno bys o funkcjach. Z tego co pamietam to bylo w *.pdfMusial bys poszukac na stronie symanteca jakis tutorial i tam powinno bys o funkcjach. Z tego co pamietam to bylo w *.pdfMusial bys poszukac na stronie symanteca jakis tutorial i tam powinno bys o funkcjach. Z tego co pamietam to bylo w *.pdfMusial bys poszukac na stronie symanteca jakis tutorial i tam powinno bys o funkcjach. Z tego co pamietam to bylo w *.pdf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 W "NiS" nigdy samo ci się niepokarze musisz sam od czasu do czasu wchodzić i patrzeć ... takie to już są te WYNALAZKI :) Ale tak na serio to się dało tylko ja już niepamiętam jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 a moze zna ktos jakis inny program ktory mi to zakomunikuje bez koniecznosci samodzielnego sprawdzania ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...