Jupik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Witam, odrazu chcialbym przeprosic jezeli to zly dzial. Jestem posiadaczem kartyy :Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer-Fatal1ty Pro Edition. Sprawa wyglada tak mam do niej podlaczone sluchawki i wieze . Niestety nie wiem jak zrobic aby dzialaly naraz obie te rzeczy ( o ile w ogole sie da ... ). To przelaczanie kabelkow jest dosyc uciazliwe... Aby pograc musze podlaczyc sluchawki. Przez to odlaczyc wieze. Aby posluchac muzyki, poogladac filmy musze podlaczac znowu wieze...sami rozumiecie... Wiec czy ktos wie jak zrobic aby obie te rzeczy dzialaly naraz ? Pozdrawiam. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Jupik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 http://allegro.pl/item535166109_t7_rozgale...ozdzielacz.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 I wszystko jasne. Jutro pojde do sklepu poszukac takiego cudenka ;). dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...