Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czesc, przeszukalem forum pod katem SB0230 i dowiedzialem sie jedynie ze (w miare) dobra karta itp, niestety problem mam taki, ze jak internet wielki tak nie znajduja mi google sterownikow do SB0230, na forum pojawilo sie kilka linkow niestety wiekszosc nie dziala lub nie o to chodzi :) posiada ktos pasujace sterowniki do tej dzwiekowej pod XP 32bit? strona creative'a rowniez znajduje mi nic :sad:

Edytowane przez alvin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Creative na pewno są. To chyba zły dział.

Dobra, dla mnie to chwila. Bezpośredni link ze strony Creative: http://support.creative.com/downloads/down...ownloadId=10581

Szukanie nie boli, a na dodatek szybciej byś znalazł sam, niż czekając aż ktoś raczy odpisać na forum.

Edytowane przez Xarlith

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na stronie Creative na pewno są. To chyba zły dział.

Dobra, dla mnie to chwila. Bezpośredni link ze strony Creative: http://support.creative.com/downloads/down...ownloadId=10581

Szukanie nie boli, a na dodatek szybciej byś znalazł sam, niż czekając aż ktoś raczy odpisać na forum.

no wlasnie widzisz to nie jest do konca ta karta ktora mam, te sterowniki tez znalazlem (i uzywam) ale chodzilo mi konkretniej o jakies dopasowane do tego modelu - jest kilka modeli audigy i kazdy ma cos innego, wiec pomyslalem ze do kazdego sa moze jakies specjalne sterowniki inne (np. lepsze) niz ogolnikowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(zrobilem edit tematu)

problem mam jeszcze taki - na mojej karcie nie dziala na zadnej wersji sterownikow CMSS 3D :unsure: spotkal sie juz ktos z takim problemem na SB Audigy 0230 lub podobnych (np 0090) ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi