LPKorn3324 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) zainstalowałem na nowo wina i mam problem - mam swoje konto + brat swoje niestety przy uruchamianiu kompa nie pojawia sie ekran wyboru profilu :/ w Panelu sterownia mam zaznaczoną opcje ekranu powitalnego. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolesgit Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Miałem kiedyś identyczny przypadek, zainstalowałem Windows'a jeszcze raz i problem znikł, więc radzę tobie zrobić to samo może pomoże, jeśli nie to zainstaluj innego Windows'a możliwe że masz uszkodzony jakiś plik. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 uruchom->controluserpaswords2 ->sprawdź czy jest zaznaczona opcja podawania hasła podczas logowania. Ew. nawet jeśli jest to odznacz, restart i zaznacz ponownie. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 2 x CTRL+ALT+DEL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...