przemek7441 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam Chciałby kupic nowe tv Jaki polecacie? Ma byc okolo 40-calowy obojętnie czy plazma czy lcd. Cena okolo 3000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 JVC 42S90 42'' cena lekko przekracza 3 tysiące, ale sprzęt bardzo przyjemny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Witam Chciałby kupic nowe tv Jaki polecacie? Ma byc okolo 40-calowy obojętnie czy plazma czy lcd. Cena okolo 3000zł. A będziesz coś z nim robił, czy kupujesz tylko żeby mieć telewizor "około 40-calowy"?? Bo jeżeli jednak ma służyć do czegoś oprócz stania, to podałbyś ciut więcej informacji, typu jaki sygnał (SD/HD, cyfra/analog) czy jakieś kino domowe zamierzasz podpinać, może jakieś konsole, w jakim pokoju ma stać ewentualnie wisieć (zacieniony/nasłoneczniony, jaka powierzchnia) itp. Wtedy można coś podpowiedzieć, bo w przeciwnym wypadku to możesz brać pierwszy lepszy "około 40-calowy" TV, a i tak spełni oczekiwania (czyli będzie miał te 40") ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek7441 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 slonce czasem pada ale raczej jest zacieniowany bo stoi za witryna podpiete bedzie kino domowe bedzie stal na szafce rtv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuchuwa Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 ja polecalbym telewizorek LG jest to fajna firma ktora naprawde sprzedaje duzo na naszym rynku i jest naprawde bardzo dobrze zaawansowana technologicznie:)a pozatym daje 5 letnia gwarancje na swoj sprzet :)ale wybor nalezy do Ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 nie ma jak pracownicy PR danej firmy wbijający na forum po to tylko by zareklamowac swoj dupny sprzęt bierz plazme panasa - to moje zdanie. tanie, reakcja jak w CRT, kolory jak w crt, kontrast jak w crt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Polecam Sony 40S4000. Naprawdę przyzwoity lcd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks85 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja ze swej strony polecam Ci telewizory firmy Samsung - ja mam w domu dwa (tv i monitor) kupione w Vobisie za jednym zamachem i jestem bardzo zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...