osadnik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Witam, Mam prośbę odnośnie pomocy w wyborze monitora. Który z poniższych modeli polecacie?: -DELL 2208WFP -BenQ G2200W (czy to prawda że źle wyświetla czarny kolor, słyszałem że bardziej przypomina szary?) ten monitor polecał Miguel707 więc nie wiem czy faktycznie jest taki kiepski -Samsung 226bw -LG W2252TQ-PF (ewentualnie jeszcze ten, ale jest troche droższy) Pierwsze trzy mogę mieć za podobna cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Nie będę zbyt oryginalny i polecę Ci LG W2252TQ-PF. Co do czerni w Benq moim zdaniem bez tragedii. Najlepiej jakbyś sam zobaczył w sklepie. Polecam także monitor IIYAMA E2201W-B2, niestety trochę droższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghoscik Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Samsungi dosc awaryjne sa jak na "nowe" serie;f Mam 6 letni lcdek i trzyma fason a te nowe produkty sa dosc awaryjne... 46" i 24" telewizory poszly do serwisu bo przestaly wyswietlac obraz a 22" brata dziwnie sie zachowuje i lapie "zwiechy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jeżeli jesteś w stanie wydać więcej to jak najbardziej LG W2252TQ, a jeśli nie to chba Dell. O smasungach podobnie jak mój przedmówca, również slyszałem że są dosyć awaryjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...